Írta: vira
Évről évre jelennek meg manapság a legújabb sportfogadó irodák vagy akár az online kaszinók. Mivel a technológia is egyre csak fejlődik, az ezekhez tartozó biztonsági intézkedések is egyre korszerűbbek, ami miatt nem kell aggódnunk a legtöbb frissen létrejött online platform titkosítása miatt. Számos olyan bukméker irodával és online kaszinóval lehet találkozni az interneten, amik nem csak, hogy biztonságosak, de van, amivel olyan versenyelőnyt szerezhet a piacon, ami miatt a felhasználók oda pártolnak.

Mivel a magyar állam egyelőre nem korlátozta az eredeti URL linkjét, így pár kattintással már meg is találhatjuk a Zulabet-et. A 2019-ben indult online bukméker iroda, ami legfőképp a sportfogadásra van kiélezve, azonban online kaszinós játékokat és élő kaszinót is találhatunk a felhozatalban. Ami nagy előnyére válik az oldalnak, hogy nem csak a játékok, de az egész weblap elérhető magyar nyelven is, így mindenki könnyedén tudja használni.

A két lépcsős regisztráción pár perc alatt végig lehet menni:
  • Először is az első oldalon meg kell adni az email címet, felhasználónevet és jelszót, amelynek megerősítése is szükséges
  • Ezután még ugyanezen az oldalon 4 checkboxot is ki kell pipálni, mellyel elfogadjuk az ÁFSZ, az Adatvédelmi Irányelveket, amiket érdemes jól átolvasni, elismerjük, hogy nem vagyunk politikailag jelentős személyiség, valamint feliratkozhatunk, hogy az operátor emaileket küldjön nekünk a promóciókról
  • A második oldalon már csak mindössze a név, születési dátum, lakcím és mobiltelefonszám szükséges mielőtt végleg regisztrálunk
  • Ezután egy gyors megerősítés kell emailen keresztül, és máris felhasználói vagyunk a Zulabetnek
-Hirdetés-

A fizetési lehetőségek itt is sokszínűek, bár a külföldön használható módszerek közül nem mindegyik érhető el problémamentesen Magyarországon, ám így is vannak opcióink; befizethetünk e-walletekkel (NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap), hitel- és bankkártyával, prepaid kártyával vagy akár rapid transferrel. A minimális befizetés összege 10 euró, a maximális pedig 5000 euró. Ezekhez a befizetésekhez pedig érdemes megnézni a hozzájuk tartozó bónuszokat is, hisz ez egy elég nagy csábereje minden bukméker irodának.

Az első befizetés után már használatba is lehet venni a sportfogadás üdvözlő bónuszt, amely egy 100%-os üdvözlő ajánlat, viszont fontos figyelembe venni a megforgatási követelményeket, valamint hogy melyik befizetési módszer milyen lehetőségeket vonz maga után. Emellett találkozhatunk még heti sportfogadás bónusszal, vagy 10%-os free bet bónusszal az élő fogadásokhoz.

Na de milyen sportágakat is találhatunk itt?

A legnépszerűbb sportok mindig ikonokkal vannak megjelenítve az oldalon; ilyen szokott lenni a futball, kosárlabda, jéghoki, tenisz… De ezek mellett olyan opciókat is találhatunk, amelyek nem minden sportfogadó oldalon jelennek meg; lóverseny, agárverseny, kelta focira, floorballra…  Azonban ha valaki inkább e-sport rajongó, ő is megtalálja itt a helyét, ugyanis igen sok, rangos e-sport eseményre, és több virtuális sportra is lehet fogadni. De hogy ne érjen itt véget a lehetőségek listája; akár politikai eseményekre, vagy Oscar Gálákra is lehet fogadásokat kötni!

A Zulabet kiváló weboldallal rendelkezik, így mind számítógépen, mind mobiltelefonon kényelmesen érezhetik magukat az ügyfelek. Bárhol tudják használni akár az élő fogadásokhoz tartozó animáció-alapú video kommentárt, amely a Live Streaminget helyettesíti. Az ügyfélszolgálat egy kiváló bukméker irodához híven könnyen elérhető és gyors megoldást szolgál a kérdésekre. És nem utolsó sorban, a Zulabet honlapján segítséget is találni, ha valaki a játékszenvedély problémájával küzd, ami plusz pirospontot érdemel a konkurenciák körében.

MEGOSZTÁS