A Kiskőrös Rózsája Horgolókör elkészült a tavaszi projektjével, aminek előkészületeiről már korábban beszámoltunk olvasóinknak.
Kapcsolódó cikk
Tavaszi projektbe kezdett a Kiskőrös Rózsája Horgolókör
Tavaszi projektbe kezdett a Kiskőrös Rózsája Horgolókör
A csoport 2018-ban alakult, akkor városunk születésnapjára 300 szál rózsát készítettek. Idén tavasszal egy horgolt virágoskerttel szeretnék elkápráztatni a kiskőrösieket....

Húsvétra készülve az elmúlt hetekben színes horgolt virágok és nyuszik kerültek ki a szorgos asszonyok kezei alól. Mint minden évben, idén is húsvéti ajándéknak készült a színpompás tavaszi kert Kiskőrös lakóinak.

-Hirdetés-

2022. április 1-18-ig egy színes tavaszi kert várja az érdeklődőket sok-sok horgolt virággal, és nyuszikkal a Petőfi Sándor Művelődési Központ aulájában, a bejáratnál. A nem mindennapi alkotásokban egy tavaszi séta alkalmával is gyönyörködhetünk, hiszen az üveges ajtón keresztül látni lehet őket.

A gyerekeknek játékot is hirdet a horgolókör.

“Készítsetek bármilyen technikával egy húsvéti tavaszi kertet ábrázoló rajzot, és április 12-ig névvel és elérhetőséggel, adjátok le a Petőfi Sándor Művelődési Központban.
Április 13-án 20 horgolt nyuszit sorsolunk ki a rajzok készítői között.” – szól a  felhívás.

Ezekért az édes fehér horgolt nyuszikért megéri elővenni a színes ceruzákat, festékeket, zsírkrétát, rajzlapot… RAJZRA FEL!

Szöveg forrása: Kőrös-Körül Nők Egyesület Facebook oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS