A Bács-Kiskun Megyei U19-es labdarúgó bajnokság 15. fordulójában a Kiskőrösi LC gárdája hazai környezetben fogadta az Izsáki SSE együttesét. Az április 23-án lejátszott mérkőzésen a kiskőrösiek nagy gólarányú győzelmet arattak.

Ezen a játéknapon a kiskőrösi fiatalok 8-1-re (3-0) győzték le ellenfelüket: Brada – Szlovák, Karf, Gulyás, Amin, Téglás, Szabó D. (Piller), Andrási (Györgye), Dörmő, Horváth G., Torgyik.

-Hirdetés-

A hazai együttes már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát, amikor a duplázó Szabó Dávid és Karf Alex góljaival 3-0-ás előnyt szereztek.

A második félidőben is fölényben voltak a hazaiak, és helyenként szép támadások végén szerzett további gólokat Téglás Hunor-3, és Dörmő Ádám-2, miközben a vendégeknél Cseh-Szakáll Milán talált a kapuba.

A kiskőrösiek ezzel a győzelemmel megerősítették helyüket a tabella élén, amelyet 34 ponttal vezetnek. A kiskőrösiek a hátralévő fordulókban még ellátogatnak Soltra, Foktőre és a záró fordulóban a soltvadkertieket fogadják. A bajnoki cím megszerzéséhez mindhárom mérkőzésen nyernie kellene a kiskőrösi fiataloknak.

Mokrickij Viktor – Kiskőrösi LC edzője:

-A mai mérkőzésen számunkra csak a győzelem volt az elfogadható eredmény, mivel még harcban vagyunk a bajnoki címért. Szűk volt a keretünk a sok hiányzó miatt, de a fiúktól azt kértem, hogy tegyenek meg mindent a siker érdekében. A védekezésünk a mai napon is jó volt, amely csapatrészünk kiemelkedőt nyújt az egész szezonban, mivel mi kaptuk eddig a legkevesebb gólt. Nem tartottam a találkozótól, mivel tudtam, hogy erősebb a keretünk az izsákiaktól és a fiúk ezt a pályán be is bizonyították. Nagy segítséget jelentenek számunkra azok a fiatalok, akik már a felnőtt gárdában is szerepelnek és az ő tapasztalatuk, játéktudásuk meghatározó a szereplésünkben.
Jelenleg egyenlő pontszámmal állunk a tabella élén a Főnix SE Foktő gárdájával, és három mérkőzés van hátra még a bajnokságból. A szezon záró fordulóiban az egyik találkozónk Foktőn lesz és szerintem az dönti majd el a bajnoki cím sorsát.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS