A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U16-os gárda a korosztályos megyei labdarúgó bajnokság déli csoportjában szerepel. Az együttes jó teljesítményt nyújt az idei szezonban és versenyben van a dobogós helyekért.

A kiskőrösi fiatalok a bajnokság 19. fordulójában hazai környezetben léptek pályára, amikor a Jánoshalmi FC gárdáját győzték le 8-1-re (5-1): Grausza – Solymosi, Rohoska, Simon, Rácz, Csík (Nilesan), Györgye, Maska, Kolozsi (Benyó), Kusztos, Vágvölgyi.

-Hirdetés-

A május 1-jén lejátszott találkozó alkalmával csak a győzelem volt az elfogadható eredmény a kiskőrösiek számára a középcsapatnak számító vendégek ellen. A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, amikor 5-1 arányú vezetésre tettek szert.

A kiskőrösiek a második félidőben is mezőnyfölényben játszottak, sok gólhelyzetet alakítottak ki és újabb találatokat szerezve nyertek magabiztos játékkal 8-1-re. A hazai csapat góljait Rohoska István, Simon Kornél, Rácz Olivér-2, Györgye Richárd, Maska Milán és Kusztos Erik-2 szerezték.

A kiskőrösi fiatalok ezzel a győzelemmel a keceliek mögött a második helyen állnak 15 mérkőzésen szerzett 35 ponttal.

Bárány Mihály – Kiskőrösi LC edzője:

-Az eredménnyel a mai napon elégedett vagyok és a mutatott játék, valamint a helyzeteink alapján akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. A tudásunkhoz mérten ma kicsit körülményesen, lassan játszottunk, amiben a jövőben fejlődnünk kell. nagyon fontos volt a számunkra ez a győzelem, mert az előző mérkőzésünkön irreális körülmények között, hatalmas felhőszakadás közben 1-0 arányban vesztettük el a keceli rangadónkat. Emiatt a bajnoki címért folyó versenyben kicsit lépéshátrányba kerültünk a keceliekkel szemben, de amennyiben a hátralévő mérkőzéseinket hozni tudjuk, akkor még nagyon nyílt lehet az első helyért folyó csata. Örömmel mondhatom el, hogy most nincsenek létszámgondjaink és a fiúk edzéslátogatottsága is javult az utóbbi hetekben, ami a bajnokság utolsó szakaszához érve bizakodásra adhat okot.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS