A megyei I. osztályú női labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC csapata a szezon utolsó mérkőzését hazai környezetben játszotta. A lányok május 4-én a Bácsalmási PVSE gárdáját látták vendégül, akiket nagy különbséggel győztek le.

A kiskőrösiek végig nagy fölényben játszva nyertek 8-2-re (4-1): Varga P. – Sebők, Soós, Opauszki, Ballagi (Csabányi), Terecskei, Kovács A., Dobák, Csehi Leila.

-Hirdetés-

A találkozó nagy jelentőséggel bírt a kiskőrösiek számára, melyen csak a győzelem volt az elfogadható eredmény. A harmadik helyért folyó harcban a hazaiak számára a gólarány is nagyon fontos volt, hiszen amennyiben a bajaiak megnyerik az utolsó mérkőzésüket, akkor egyenlő pontszámnál ez dönthet, hogy ki szerzi meg a bronzérmet. Ennek megfelelően a kiskőrösiek birtokolták többet a labdát, de a passzoknál és a támadások végén sok hibával játszottak.

Fontos megjegyezni, hogy a bácsalmásiaknál a kapusuk hiánya miatt az egyik mezőnyjátékos állt a háló elé, és ezt jól kihasználva a kiskőrösiek akár jóval nagyobb arányban is nyerhettek volna. A hazai találatokat Sebők Viktória-3, Ballagi Jázmin, Kovács Alexandra, Dobák Szabina-2 és Csehi Leila szerezték.
A csapat ezzel a győzelemmel jelenleg 19 ponttal a harmadik helyen áll, és abban az esetben tudják megőrizni ezt a helyezésüket, ha LUA Baja csapata a hétvégén nem tud nyerni Mórahalmon.

Makó Zsolt
Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-Úgy készültünk a mérkőzésre, hogy nem elég csak megnyernünk a találkozót, hanem annak a gólaránya is nagyon fontos a számunkra. Terveink eléréséhez legalább 10 gólos különbségre lett volna szükségünk, amit sajnos nem tudtunk teljesíteni, így most már csak abban bízhatunk, hogy a rivális bajaiak nem tudnak Mórahalmon nyerni. Nagyon sajnálom, hogy ma nem sikerült még nagyobb gólaránnyal nyernünk, amiben közrejátszott a rengeteg kihagyott helyzetünk és a végjátékban a rossz passzaink, döntéseink.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS