A Kalocsai Tűzoltóság megalakulásának 150. évfordulója alkalmából Kalocsa adott otthont a megyei tűzoltónapi állománygyűlésnek és a tűzoltómajálisnak 2022. május 3-án kedden, ahol elismerések átadására is sor került. 

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója „Az Év Bács-Kiskun Megyei Önkéntes Tűzoltója” címet adományozta Farkas Kristófnak, Hajós Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete beosztott tűzoltójának.

Kép forrása: Hajós Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete
-Hirdetés-

Farkas Kristóf az egyesület újraalakulásában jelentős részt vállalt. A káresetek felszámolása során szakszerű munkát végez. Az egyesület székhelyének kialakítására, az építési munka szervezésére jelentős energiát fordított. Gyakorlatokat szervez és aktívan részt vesz rajtuk. A Katasztrófavédelem és a civil szervezetek pályázatait figyelemmel kíséri, azokat koordinálja és előkészíti. Munkájával jelentős mértékben hozzájárul az egyesület fejlődéséhez. 

Kép forrása: Hajós Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete

Forrás: https://bacs.katasztrofavedelem.hu/23625/hirek/264035/oertuk-szolok-akik-nyugalmunkat-naponta-orzik-bacs-kiskun-megyei-florian-nap-kalocsan 

Képek forrása: Hajós Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete

MEGOSZTÁS
Írta: vira