A megyei U19-es (ifjúsági) utánpótlás labdarúgó bajnokság közép csoportjában szomszédvári rangadót játszottak május 13-án. Ezen a napon a bajnokság 18. fordulójában a Kiskőrösi LC gárdája a Soltvadkerti TE Variens csapatát fogadta.

 

Kiskőrösi LC-Soltvadkerti TE Variens 2-0 (1-0)

A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC: Pszota – Szlovák, Andó (Brada), Karf, Gulyás, Téglás, Szabó D., Piller, Nagy G., Horváth G., Torgyik.
Edző: Mokrickij Viktor

A Soltvadkerti TE Variens csapata

Soltvadkerti TE Variens: Szabó N. – Somogyi, Péli (Horváth M.), Péczka, Radics (Csipkó), Vincze (Frittmann J.), Pál, Móczár, Lukács, Ritter, Frittmann Á.
Edző: Ugrai Imre

A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, mely során mindkét oldalon voltak gólszerzési lehetőségek. A vezetést a 41. percben egy védelmi hibát követően Téglás Hunor szerezte meg a kiskőrösieknek (1-0). A második félidőben próbált többet támadni a soltvadkerti csapat, melyek során kapufát is lőttek, de a kapuba nem tudtak betalálni. A 64. percben megfogyatkozott a soltvadkerti együttes, amikor egy buktatást követően megkapta második sárga lapját is Ritter Péter és így a kiállítás sorsára jutott. Az emberelőnyt gyorsan gólra váltotta a kiskőrösi együttes, hiszen a 65. percben egy szép beadás után Szabó Dávid fejelte közelről védhetetlenül a kapuba a labdát (2-0). A találkozó hajrájában a soltvadkertiek mindent megpróbáltak a gólszerzés érdekében, a kiskőrösiek kontratámadásai állandó veszélyt jelentettek, de újabb találat már nem született.

Karf Alex – Kiskőrösi LC csapatkapitánya:

-Sajnos nem a legjobb összeállításban tudtunk pályára lépni, mert több hiányzónk is volt a mai napon. nehezítette a helyzetünket, hogy az első félidőben a meghatározó játékosunknak számító Andó Gergelyt is le kellett cseréni sérülés miatt. Nagy akarással játszottunk és voltak döntő pillanatok, amikor a szerencse is mellénk pártolt. Végig nagyon kiélezett volt a találkozó, amit befolyásolt, hogy emberelőnybe kerültünk és a második találatunk döntötte el a végeredményt.

Ugrai Imre – Soltvadkerti TE Variens edzője:

-Sok nehézséggel küzdöttünk meg ebben a szezonban és a korábbiakhoz mérten ma egy erősebb kerettel tudtunk pályára lépni. Azt kértem a fiúktól, hogy ezen a mérkőzésen mindenki nagyon tegye oda magát, mely végén emelt fővel tudjunk lejönni a pályáról. Úgy gondolom, hogy az akarattal, a lelkesedéssel nem volt gond, minden megtettek a fiúk a siker érdekében, szerintem nem érdemeltünk vereséget. Nagyon sajnálom, hogy nem mit tudtuk az első gólt megszerezni, pedig megvoltak a helyzeteink. A végjátékokban rossz döntéseket hoztunk és olyan gólokat kaptunk, amelyek elkerülhetők lettek volna.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS