Robbanás történt egy házban Kiskőrösön, az Alkotmány utcában. Az épület egyik fala kidőlt, és kigyulladt a tetőszerkezet. Elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek, ő értük mentőhelikoptereket riasztottak a helyszínre.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Úgy tudjuk, egy hivatalosan működtetett pálinkafőző meghibásodása okozhatta a nagyerejű robbanást. A detonációtól kidőlt a ház főfala és kigyulladt a tetőszerkezet is. A kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos, valamint a kiskőrösi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Egy idős szomszéd úgy nyilatkozott, hallotta a robbanást és azonnal sietett segíteni. Addigra a sérültek már az udvaron voltak. Elmondása szerint az 50 év körüli apa súlyosan megégett, míg a vele lévő fia is égési sérüléseket szenvedett. Mivel víz nem volt a közelben, hazaszaladt egy kanna vízért, majd visszatérve azzal locsolta a sérülteket. Öt mentőautó érkezett a helyszínre, majd az apáért és a fiáért is mentőhelikoptert riasztottak. Egyiküket a légimentők Pécsre, másikat Budapestre szállították.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS