Újra jön a Futókörök Napja! Az ingyenes eseményre bárki nevezhet. Május 21-én az ország 15 pontján lehet majd birtokba venni a futópályákat, köztük Kiskőrösön is. 

Az Országos Futópálya-építési Programban az utóbbi időszakban több rekortán borítású, legalább 800 méter hosszú futópályát adtak át az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda támogatásával, a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával.

-Hirdetés-

Az elkészült futókörök közül Gödöllőn, Hajdúböszörményben, Kaposváron, Pápán, Egerben, Székesfehérváron, Sárváron, Szegeden, Miskolcon, Szolnokon, Kiskőrösön, Dabason és három fővárosi kerületben (a kőbányai Sportligetben, a békásmegyeri Táncsics Mihály parkban és a pestszentlőrinci Havanna úti lakótelepen) zajlik majd a verseny, délelőtt 9 és délután 17 óra között.

részvétel díjmentes, a nevezés kizárólag aznap, az egyes helyszíneken lehetséges.


A rajtszám átvétele 1000 Ft kaució ellenében történik, amelyet a rajtszám leadásakor visszakap a futó (150 darab chippel ellátott, gumírozott rajtszám áll majd a futók rendelkezésére). A szervezők a rajtszámok segítségével tudják mérni az indulók idejét, illetve az általuk megtett távot is. 

A legtöbbet futó egyéni teljesítők és települések is díjazásban részesülnek.

Az ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/367083422039014/ 

Bővebb információ: https://szeosz.hu/futokorok-napja/

Kapcsolódó cikk
Mutatjuk a Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivál programkínálatát
Mutatjuk a Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivál programkínálatát
A Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivál a helyi és környékbeli települések lakóinak, valamint az idelátogató turistáknak nyújt gasztronómiai és könnyűzenei...