A korábbi évek hagyományainak megfelelően az idei évben is megrendezte a Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi Horgászegyesület a szezonnyitó horgászversenyét. A Vadkerti-tón május 21-én megrendezett eseményre a parti, a csónakos és a gyermek kategóriákban összesen 40 pecás mérte össze tudását, felkészültségét.

A programról Ungvári Ferenc, az egyesület elnöke elmondta, hogy már sokéves hagyományra nyúlik vissza a szezonnyitó horgászverseny, melyet minden évben a májusi környezetvédelmi napot követő hétvégén tartanak meg. Örömmel számolt be arról, hogy az elmúlt évekhez képest, most nagyobb számban jött el a tagság és a fogási eredményeket is jónak értékelte. Az országos versenyszabályzathoz igazodva rendezték meg a horgászversenyt, amelyben segítségükre volt Balogh Kálmán versenyhorgász, elnökségi tag.

-Hirdetés-

A részvétel előregisztráció alapján, a nevezési díj befizetésével történhetett meg. A parti kategóriában 22-en, csónakosban 11-en, az ifjúságiaknál 4-en (a parti kategóriában indulva), gyermekek közül pedig 3-an indultak a horgászversenyen. A résztvevők egy bottal és egy horoggal horgászhattak, a gyermekek úszós készséget használhattak.

A “parti kategória” győztese Kecskeméti Attila (Akasztó)

Eredmények

Parti kategória:
1. Kecskeméti Attila – 15,09 kg
2. Balogh Kálmán – 12,17 kg
3. Perecz Patrik – 10,21 kg

Csónakos kategória:
1. Patka István – 10,32 kg
2. Katzenbach Imre – 6,03 kg
3. Somogyi Flórián – 5,98 kg

Gyermek kategória:
1. Kiss Ábel – 1,16 kg
2. Kiss-Berdó Marcell – 0,88 kg
3. Kolonusz Zétény – 0,82 kg

Legnagyobb halat fogó horgász:
Patka István – 2,80 kg (ponty)

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (79 db kép)
MEGOSZTÁS