A kiskőrösi Országos Rétesfesztivál sokszínű programsorozatának befejezéseként, a Kiskőrös Városi Borverseny díjátadó ünnepsége után a nagyszínpadot a koncerteknek adták át, amiknek sikerét és népszerűségét a főtérre kilátogató nagy tömeg mutatta.

-Hirdetés-

16 órakor a Dívák fellépésével: Détár Enikővel, Fésűs Nellyvel és Ladinek Judittal folytatódott a kulturális műsor. 18 éve, a budapesti Moulin Rouge színpadán lépett fel elsőként együtt, az azóta is töretlen barátságban élő énekesnő, színésznő és műsorvezető.

Őket követte a Kornay Mariann Művészeti és Fonogram díjas Rakonczai Imre, aki mindössze egy zongorával és énekhangjával, a közönséggel együtt énekelve adott koncertet Kiskőrös, és a környékbéli érdeklődők számára.

A háromnapos programsorozat zárásaként Fenyő Miklós lépett a közönség elé, akinek előadására tömeg gyűlt a színpad köré. Fenyő Miklós jubileumi koncertturnéja alkalmából látogatott el Kiskőrösre, hogy együtt bulizzon mindazokkal, akik szeretik a rock and rollt és az örök slágereket.

 

Kapcsolódó cikk
Zenés-táncos kavalkád és rétesfesztivál is volt Kiskőrös főterén
Zenés-táncos kavalkád és rétesfesztivál is volt Kiskőrös főterén
Fennállásának több, mint 300 éves történetét idén is a Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztivál sokszínű rendezvénysorozatával ünnepelte Petőfi szülővárosa május...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (68 db kép)
MEGOSZTÁS