Horváth A. Gézáné, a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola igazgatóhelyettese számára Németh László-díjat adományozott Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere.
A gyermekek személyiségfejlődése érdekében végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként adományozott díjat Budapesten a Vigadóban megtartott országos pedagógusnapi ünnepségen vette át, május 31-én.
“Gratulálok a megérdemelt rangos elismeréshez!
Köszönöm életútja alatt tanúsított, példamutató pedagógusi munkáját!”
– írta Domonyi László, Kiskőrös polgármestere a közösségi médiában közzétett bejegyzésében.
 

Németh László-díj

Az oktatási miniszter adományozza azoknak az általános iskolai, szakiskolai és középiskolai oktató-nevelő munkát végző tanároknak, akik a gyermekek harmonikus személyiségformálásában huzamosan kiemelkedő munkát végeznek. Az elismerésben évente legfeljebb hetven személy részesülhet a Pedagógus Napon, június 1-én.
A díjazott Ágh Fábián Sándor szobrászművész plakettjét és jutalomösszeget kap, amelynek a mértéke az illetményalap hatszorosa.
A díjazás javaslat alapján történik, a felterjesztés helye az OKM Társadalmi és Civil Kapcsolatok Titkársága, határideje az adományozást megelőző év november 20.
(Forrás: tehetseg.hu)

Kapcsolódó cikk
„A gyerekek mosolya, bizalma és lelkesedése az igazi elismerés” – Interjú Horváth A. Gézánéval a Németh László-díjhoz kapcsolódóan
„A gyerekek mosolya, bizalma és lelkesedése az igazi elismerés” – Interjú Horváth A. Gézánéval a Németh László-díjhoz kapcsolódóan
Horváth A. Gézáné, a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola igazgató-helyettes asszonya, a 2. c osztály osztályfőnöke ebben a tanévben Németh...

Forrás, képek: Domonyi László Facebook oldal

-Hirdetés-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (3 db kép)
MEGOSZTÁS