Az U11-es korosztály számára volt Bozsik torna június 5-én a kiskőrösi Városi Sporttelepen. A Kiskőrösi LC szervezésében megrendezett programon a társág labdarúgó klubjainak gárdái léptek pályára.

A Kiskőrösi LC részéről Sinkó Dorián edző elmondta, hogy az U11-es korosztály számára az őszi és a tavaszi szezonban is 6 Bozsik tornát rendeznek, amikor 35×55 méteres játéktéren, 5×2 méteres kapukkal fociznak a gyermekek. Ez volt a szezon utolsó ilyen tornája, amelyek során a házigazda kiskőrösiek csapata Makó Zsolt és Biácsi Gábor edzők vezetésével szerepelt.

-Hirdetés-

A mérkőzések 4 játéktéren folytak, amelyek során az MLSZ előírásainak megfelelően 80 percet játszottak a csapatok. Ebben a korosztályban az előírások szerint csak játék van, a mérkőzéshelyzetek gyakorlása a kiemelt szempont. Az MLSZ ajánlása szerint a támadófocit elősegítve a csapatok taktikájában a letámadás alkalmazása szerepelt kötelezően, hogy a góllövésre helyezzék a hangsúlyt. A tornák során az Akasztói Focisuli SE, Bugaci KSE, Dunapataj KSE, Harta SE, Izsáki Sárfehér SE, Kiskőrösi LC, kunszentmiklósi Miklósi GYFE, Solti FC, Soltvadkerti TE, Szalkszentmárton, Szentmárton SE és a Kerekegyházi SE gárdái szerepeltek. A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS