Soltvadkertet ismét ellepték a motorosok az elmúlt hétvége szombatján, ugyanis a Szent Korona Cukrászda körülötti helyszíneken rendezték meg a második fagyizós motoros találkozót.
A motorokat kedvelők egyik legkedveltebb találkozóhelye ez az esemény.

A találkozó nem csak a fagyizásról szól, hanem a motorok és a motorozás szeretetéről is. Meg lehet csodálni egymás motorját, ismerkedni, tapasztalatokat cserélni, régi ismerősökkel találkozni. Ezért is inkább egy találkozó hangulatát idézi, a felvonulás pedig csak megkoronázza a hangulatot.

-Hirdetés-

Felsorolni is nehéz mennyi mindennel készültek a napra a szervezők.

Matyi bácsi – azaz Bálint Mátyás balról – pódium beszélgetése

Matyi bácsi – Bálint Mátyás volt motorversenyző – igaz történeteit lehetett meghallgatni a versenyzésekről, baráti beszélgetések, motor szépségverseny – aminek a fődíja 100 gombóc fagyi volt, moziban filmvetítés, utcazene több helyszínen, és persze rengeteg fagyi!

Matyi bácsival a motorszépségverseny díjazottjai

Motoros ügyességi pálya, műhely megbeszélések és nyitva volt a Motor Múzeum is.

A gyakorlás sosem árt!
1000 adag babgulyás várta a motorosokat egy közös ebédre

A szeszélyes időjárás sem szegte kedvüket a motorosoknak, pont kellemes volt a hőmérséklet egy kis guruláshoz. Jöttek is az ország minden részéről, a kis motoroktól az egészen nagy háromkerekű épített trike-okig mindenféle motor megtalálható volt a cukrászda mögötti piactéren.

Ha egy könnyed szombati gurulásra vágyott valaki jó hangulatban, akkor érdemes volt a találkozóra ellátogatnia!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (127 db kép)
MEGOSZTÁS