2022. június 16. naptól (csütörtök) a Kaskantyúra érkező majd innen továbbhaladó AUTÓBUSZOK kizárólag a Hunyadi utcai (új) AUTÓBUSZ – Váróterem megállóhelyen veszik fel az utasokat, és ettől kezdve a leszállásra is csak ezen a helyen lesz lehetőség – tájékoztat a volanbusz.hu. 

 
Fenti időponttól az eddigi megállóhelyek megszüntetésre kerülnek. 2022. június 16-ától az alábbi menetrendi változások lépnek életbe:
 
5226 Kecskemét – Izsák – Kiskőrös – Baja
A vonalon közlekedő számos járat az új Kaskantyú, Autóbusz-váróterem megállóhelyen áll meg Kaskantyú, Május 1. és Rákóczi utca megállóhelyek helyett.
 
5232 Kecskemét – Kiskőrös – Kalocsa
A munkanapokon 4:35-kor Kalocsáról Kecskemétre közlekedő járat az új Kaskantyú, Autóbusz-váróterem megállóhelyen áll meg Kaskantyú, Május 1. és Rákóczi utca helyett.
A hetek első tanítási napját megelőző munkaszüneti napokon 16:35-kor Kalocsáról Kecskemétre közlekedő járat 5 perccel később, 16:40-kor indul.
 
 
5341 Kiskőrös – Tabdi – Izsák – Ágasegyháza
5344 Kiskőrös – Kaskantyú – Tabdi – Csengőd – Akasztó – Kiskőrös
Számos járat az új Kaskantyú, Autóbusz-váróterem megállóhelyen áll meg Kaskantyú, Május 1. és Tüzép megállóhelyek helyett.
 
5348 Kiskőrös – Kaskantyú – Soltszentimre
 
5354 Kecskemét –Izsák – Kiskőrös – Kalocsa
A járatok az új Kaskantyú, Autóbusz-váróterem megállóhelyen állnak meg Kaskantyú, Május 1. és Rákóczi utca megállóhelyek helyett.
 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira