Itt a nyári szünet! Az elmúlt évben hagyományteremtő szándékkal indult útjára a Nyárindító Gyermeknap.

Hasonlóan az elmúlt évhez a sportcsarnok körül várták kilenc állomáson fejtörőkkel, ügyességi feladatokkal a gyerekeket a város civil szervezetei. Három asztalnál kézműves foglalkozások folytak.

-Hirdetés-

Óriási sikert aratott Varga Erika hajfonása, a gyerekek akár egy órát is vártak türelmesen, hogy sorra kerüljenek. Ugyancsak nagy sikere volt az arcfestésnek Virág Tímea asztalánál.

Arcfestés és hajfonás is várta a gyerekeket

A Bács-Kiskun Meseföld Élménybusz is ellátogatott a rendezvényre. Anikó Mesekuckója pedig zenés, táncos, varázslatos játékra hívta a gyerekeket.

A Zöld Város TOP-2.1.2-15-BK1-2016-00005 pályázathoz kapcsolódóan helyi termékeket kóstolhattak kicsik és nagyok, valamint ismét nagy sikere volt a szülők által kezdeményezett palacsinta kihívásnak.

A Szabadszállási Önkéntes Tűzoltók ismét ellátogattak a rendezvényre, bemutatva eszközeiket. A program zárásaként pedig a Hartai Önkéntes Tűzoltók rendeztek habpartit a gyerekeknek.

Habparti a nyári melegben
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden közreműködőnek:

Azokért az Emberekért Egyesület, Tegyünk Izsákért Egyesület, Városi Vegyeskar, Református Egyház, Római Katolikus Egyház, Mátyási János Cserkész Csapat, Szily Kálmán Városi Könyvtár, Kiskunsági Nemzeti Park, Sárfehér SE, Kett Családi Gazdaság, Birkás Borház, Varga Erika, Virág Nagy Tímea, Gucsi Andrea, Hangya Marianna, Magyar Jánosné, Perlakiné Sponga Szandra, Bakonyiné Tóth Szilvia, Szabadszállási Önkormányzati Tűzoltóság, Hartai Önkéntes Tűzoltóság, Dunainé Polyák Ildikó, Seller Julianna, Kovács Edina, minden palacsinta kihívásban résztvevő szülőnek, az 50 órás közösségi szolgálatot teljesítő gyerekeknek. Külön köszönet Vékony Erzsébetnek a gyerekek ajándékáért!

Forrás, képek: izsak.hu/Tetézi Attila

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (125 db kép)