2022. június 21-én Soltvadkert Város közösségi oldalán az alábbi hivatalos tájékoztatást osztották meg a lakosokkal, fürdőzni vágyókkal a Vadkerti-tó vízminőségével kapcsolatban:
“A 2022. június 16-án megjelent közleményünkben megírt Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal illetékes hatóságának a vízminőségre és a besorolás értelmezésére vonatkozó állásfoglalását a tegnapi napon megkaptuk, így ezt rendelkezésre bocsájtjuk.
Ahogyan az állásfoglalásban is olvasható, a Vadkerti-tó vízminősége megfelelő, fürdőzésre alkalmas!
MINDENKI BÁTRAN FÜRÖDHET A TÓBAN!”
 
A Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi Horgászegyesület ma reggel (2022.06.22.) ismételten elvégezte a víz oxigén szintjének mérését, amely alapján nagyon jó a tó vizének oxigén szintje.

Köszönjük a Horgászegyesületnek a rendszeres oxigén szint méréseit, ezzel biztosítva a tó minőségének megtartását – olvasható a Soltvadkert-Vadkerti-tó közösségi oldalon.

2022.06.22-i mérés eredménye
2022. június 24-26-a között rendezik meg a IX. KuPi Kupa – Strandkézilabdát, aminek a hagyományokhoz híven a Vadkerti-tó homokos pályája ad otthont.
Regisztráció pénteken 16:00-tól lesz.
Mérkőzések kezdés:
  • pénteken: 18:00-tól
  • szombaton: 08:00-tól
  • vasárnap: 09:00-tól
-Hirdetés-

Egy kis segítség azoknak, akik szívesen ellátogatnának a sportrendezvényre szurkolni, nézelődni: 

Csoport körök beosztása
Az eredményhirdetés vasárnap, várhatóan 16:00-17:00 óra körül lesz megtartva.
 
Forrás, kiemelt kép: Soltvadkert Város Facebook oldal, Soltvadkert-Vadkerti-tó Facebook oldal, IX. KuPi Kupa – Strandkézilabda esemény
MEGOSZTÁS