Írta: vira

Június 28. a virággal ajándékozás ünnepe. Kétszáz virágüzlet csatlakozott ahhoz az akcióhoz idén is, amelynek keretében csodálatos virágokra bukkanhattak a járókelők országszerte.

 

Kép forrása: https://dunaujvaros.com/
-Hirdetés-

Térségünkben Soltvadkerten, Akasztón és Kiskőrösön is találkozhattak ilyen csokrokkal az emberek, melyeken egy kis kísérőkártya jelezte, hogy mely virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, ki(k)nek köszönhető ez az önzetlen gesztus.

Kép forrása: Ba Irén facebook oldala (Kiskőrös)

A megtalált virágcsokrot bárki ingyen hazavihette. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel, és lelkesedéssel, készítette, hogy egy idegen embernek boldog perceket szerezzen.

Forrás: Márti Csehi facebook oldala (Akasztó) 

A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a mosoly és a virág mindenkinek jár, hiszen általuk lesznek szebbek a mindennapok.

A NYEREMÉNYJÁTÉK posztja és további fotók az alábbi linken tekinthetők meg: https://www.facebook.com/viraggalegymosolyert. Sorsolás június 30-án, csütörtökön. 

MEGOSZTÁS