Büszkén és munkája iránti elismeréssel teszem közzé, hogy feleségem, Domonyiné Borbényi Katalin, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kiskőrösi Tagintézménye gyógypedagógusa, a Kecskeméti Tankerületi Központ tanévzáró ünnepségén az „Év pedagógusa” -díjban részesült (A csoportképen első sor, középen, fehér ruhában)- írja Domonyi László, Kiskőrös polgármestere közösségi oldalán.

 

A Kecskeméti Tankerületi Központ a 2018/2019. tanévben alapította az „Év pedagógusa” díjat, idén a megyéből 15 intézmény pedagógusa vehette át, kimagasló nevelő-oktató munkájáért.
A díjjal azokat az oktatókat ismerik el évről évre, akik kiemelt figyelmet fordítanak a közösségért végzett munkára, a különleges bánásmódot igénylő tanulók megsegítésére, a tehetséggondozásra, iskolai programok szervezésére, külső kapcsolatok ápolására.
 
Az ünnepélyes tanévzárón adták át az „Év pedagógusa”-díjak mellett az „Év nevelő-oktató munkát segítő munkatársa” díjakat, valamint elbúcsúztatták a nyugdíjba vonuló intézményvezetőket.
Minden díjazottnak (de engedjék meg, hogy feleségemnek kiemelten) gratulálok!
Forrás, képek: Domonyi László Facebook oldal
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS