Írta: vira

A Kiskőrösi Sportigazgatóság 1991 szeptembere óta működik. Tevékenységi köréhez tartozik a város sportvagyonának működtetése, a helyi diák és szabadidősport szervezése, valamint a helyi versenysport szervezetek igény szerinti szakmai segítése, rendezvényeinek támogatása. 

-Hirdetés-

A legutóbbi képviselő-testületi ülésen Szűcs Zoltán sportszervező beszámolója is a napirendi pontok között volt.  

Kapcsolódó cikk
Húsz napirendi pontot vitattak meg, pályázatok beadásáról is döntöttek a kiskőrösi képviselők
Húsz napirendi pontot vitattak meg, pályázatok beadásáról is döntöttek a kiskőrösi képviselők
2022. június 22-én újra ülésezett Kiskőrös Város Képviselő-testülete. A Kiskőrösi Labdarúgó Klub elnöke tájékoztatott tevékenységükről, majd beszámolók elfogadásáról döntöttek, így...

Filus Tibor a Turisztikai, Kulturális és Sportbizottság elnöke a beszámoló kapcsán elmondta, hogy a statisztika szerint Kiskőrösön az 1-8. osztályos gyerekek 33%-a igazolt versenyző.  Azt is hozzátette, hogy Kiskőrös Város Sportcsarnokának szervezeti és működési szabályzata még a nyár folyamán elkészül. A működtetéssel kapcsolatban hasonló elképzelései vannak a városvezetésnek a KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium épülő sportcsarnokában is. 

 

„A Wattay tornacsarnokának megépítésével újabb lehetőségeink nyílnak. Azt a torlódást, ami 16 óra után a jelenlegi sportcsarnokban keletkezik, tökéletesen kezelni fogjuk majd az új sportcsarnokkal” – mondta Domonyi László polgármester.

Az SZMSZ létrejötte azért is nagyon fontos, mert hamarosan átadásra kerül a Wattay Sportcsarnoka és ha a KEVI Gimnázium Sportcsarnokával kialakult egy mindenki számára elfogadható együttműködés, akkor ezt az új sportcsarnoknál is alkalmazni lehet. 

Kapcsolódó cikk
Hatalmas daru a Wattaynál: már a tartópilléreket állítják a helyükre
Hatalmas daru a Wattaynál: már a tartópilléreket állítják a helyükre
A történelemérettségi mellett a szerkezetállítási munkafolyamatok is megkezdődtek a mai napon a Wattayban.  Major József, Hun-Bau Holding Kft. ügyvezetője arról...

Forrás: Kiskőrös TV 

MEGOSZTÁS