Linka Benjámin elment kikérni menyasszonyát a nagy napon (július 9-én), aki azonban már nem volt már otthon…így aztán ara nélkül érkezett meg a gyönyörűen feldíszített autóval a főtérre, ahol hiába tapsolt a násznép, csak a vőlegény szállt ki a kocsiból – írja Boda Zsuzsa Kiskőrös Város facebook oldalán. 
 
 
Hallottam, ahogy odaszólt Bartha Károly vőfélynek: Remélem az esküvőre azért eljön!
Egyszer csak a Dózsa György út felől hangos dudálás és olyan traktorhang hasított a levegőbe…mintha Dutra felvonulás lenne.
 
 
Gyakorlatilag az is volt. Két, az alkalomhoz illően kisuvickolt felvezető traktor (egy piros UE28 típusú Dutra-vezette Csermák Pál és egy zöld Dutra 4400- tulajdonos Kis Zsolt, vezette Fogt Norbert) után egy hatalmas kék Dutra D4KB – vezette Krecs Gábor vontatta a nyitott kocsit, amelyen a menyasszony, Baranyi Lili ült a koszorúslányokkal és néhány vendéggel. Benjámin boldogan szaladt a kocsihoz és emelte le (azóta már élete párját), majd az őket köszöntő násznép sorba rendeződött és elindultak a katolikus templomhoz, hogy tanúi legyenek az esketésnek!
 
 
Lili édesapja, Baranyi Zsolt a Dutra egyesület vezetőségi tagja, így a menyasszony is elkötelezett dutrás.
 
 
Kívánom az ifjú párnak, hogy örökké tartson az IGEN és sok ilyen kedves, élménydús napjuk legyen, mint az esküvőjük napja volt! 
 
Az eseményt videó formájában is megörökítette Boda Zsuzsa, mely az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: https://fb.watch/eaq5T7TEYx/. 
 
Forrás, további képek: Kiskőrös Város facebook oldalán 
 
 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira