A Kiskőrösi LC II. csapata évek óta meghatározó együttese a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságnak. Az együttes a tavalyi szezonban végig harcban volt az érmes helyekért, és mindössze egy ponttal lemaradva a dobogóról a negyedik helyen zárta a bajnokságot.

Az együttesnél a nyár során több változás is volt, ami érintette az edző személyét és a játékoskeretet is. A gárda a nyári felkészülését Sinkó Dorián edző vezetésével kezdte el, aki korábban a Kiskőrösi LC utánpótlás csapatainál dolgozott, és ez az első szezonja, amikor felnőttekkel foglalkozhat. A szakember elmondta, hogy a kiskőrösi megyei harmadosztályú csapat nem tart nyári pihenőt és heti egy alkalommal, szerdai napokon van edzésük, valamint felkészülési találkozók is szerepelnek a programjukban az új bajnoki szezonkezdetig. Megemlítette, hogy a felnőttekkel való edzői feladat egy új kihívás számára, mely során játékosedzőként fog dolgozni a csapattal. A játékoskeretben történt mozgásokat tekintve az már most biztos, hogy az átlagéletkor tekintetében fiatalodni fog a gárda.

Sinkó Dorián
-Hirdetés-

Abbahagyta az aktív játékot Molnár Zoltán, Rumán Tibor és a kapus Mlinkó Csaba, Szlovák Róbert, valamint Pogány Imre is jelezte, hogy kevesebb szerepet vállal majd a továbbiakban, akik mellett még nem döntötte el idősebb és ifjabb Mokrickij Viktor, hogy a későbbiekben is rendszeresen szerepel-e majd a csapatban.

Új játékosként érkezett a csapathoz a kapus Csermák Dávid, Bata Attila, Rohoska Marcell, Dedák Balázs, Nagy Zoltán és Lengvári Szabolcs, valamint Madacsi Gábor újra megpróbál a sérülése után visszatérni a pályára.

Mivel a csapatból többen abbahagyták az aktív játékot, az újak pedig most kezdenek beépülni, így a tervekről, célokról konkrétumot az edző nem tudott mondani. Megemlítette, hogy évek óta egyre erősebb a bajnokság mezőnye, melyben szeretnének egy jó baráti csapatközösséget kialakítani, amellyel bármelyik csapattal szemben eredményes focit tudnak majd játszani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS