2022.07.22. 09:49 
 
Tizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat jelenleg is Kiskunhalas külterületén, ahol tegnap óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő. A lángok a fák koronájába is belekaptak. A tűzoltók egész éjjel a helyszínen dolgoztak a lángok továbbterjedésének megakadályozásán, valamint füstölő, izzó részeket szüntettek meg. Az erősödő szél és a rosszul járható terepviszonyok nehezítik a tűz oltását. A felderítésbe drónt is bevontak.
 

2022.07.21. 17:26
 
Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók a lángok oltásán Kiskunhalas külterületén, ahol nagy területen kigyulladt az erdő. A lángok a fák koronájába is belekaptak. A helyszínen vannak a kiskunhalasi, a kiskunmajsai, a kiskőrösi, a kalocsai, a kiskunfélegyházi, a bajai, a szekszárdi, a ruzsai, a kisteleki és a szegedi hivatásos, a soltvadkerti önkormányzati, valamint a kiskunhalasi önkéntes tűzoltók. A helyszínre tartanak még a paksi, a nagybaracskai hivatásos és a mélykúti önkéntes tűzoltók is. Az egységek vízsugarakkal, homokkal és kéziszerszámokkal oltják a lángokat. A tűzoltók munkáját erőgépek is segítik. Az erdős területre jellemző, rosszul járható terepviszonyok, és a szél is nehezíti a tűz oltását.
 

2022.07.21. 16:09

-Hirdetés-

Huszonkét tűzoltóegység dolgozik jelenleg a lángok oltásán Kiskunhalas külterületén, ahol nagy területen lángol az erdő. A helyszínen vannak a kiskunhalasi, a kiskunmajsai, a kiskőrösi, a kalocsai, a kiskunfélegyházi, a bajai, a szekszárdi, a ruzsai, a kisteleki és a szegedi hivatásos, a soltvadkerti önkormányzati, valamint a kiskunhalasi önkéntes tűzoltók. Az egységek nagy erőkkel oltják a lángokat. A szél és az erdős területre jellemző, rosszul járható terepviszonyok nehezítik az oltást. A tűz közeli tanyákat veszélyeztet.


2022.07.21. 14:04
 

Nagy területen lángol az erdő Kiskunhalas határában. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók. Az egységek oltják a lángokat. A helyszínre tartanak még a kiskőrösi, a kalocsai, a kiskunfélegyházi, a ruzsai és a szegedi hivatásos tűzoltók is- írja a katasztrofavedelem.hu. 

Kiemelt kép: Fülöp Róbert 

MEGOSZTÁS
Írta: vira