Tavaly gondolt egyet az a maroknyi szervező csapat, akik eddig megrendezték kedvenc márkájuk és a konszernhez tartozó márkák találkozóját, és próba jelleggel Soltszentimréről átköltöztek Izsákra a Kajla Off-Road Tanyára.
Az akkori találkozó jól sikerült, ezért az idén jött a folytatás, immáron a tizedik, aminek ismételten a Kajla Off-Road Tanya szolgált helyszínéül.

-Hirdetés-

Az elmúlt hétvégén, július 23-24-én közel négyszáz autó részvételével ünnepelték 10. ünnepi találkozójukat a Volkswagen márka szerelmesei és a hozzájuk csatlakozó konszern márkatársak.

A találkozón az idén újításnak Off-Road kocsikázást is szerveztek, és a helyszín fejlődésének köszönhetően, a főbejáratnál kialakított betonos területen már gumifüstöltetésre is volt lehetőség.

A helyszínen található halastó köré egy VIP rész lett kialakítva, ahová 150 jelentkező autó közül 45 különlegesség lett kiválasztva. A kiválasztási szempontok, amivel be lehetett kerülni ide az az volt, hogy minél feltűnőbb, minél egyedibb, minél szebb legyen, vagy egy szép gyári állapottal is be lehetett állni a VIP-ba.

Idén először a kipufogó hangnyomás mérése közben kiválasztott három autó közül a közönség is választhatott, és a nyertes egy különdíjban részesült

A találkozón kicsit sem lehetett unatkozni, rengeteg vetélkedő és látványosság várt a résztvevőkre. A vetélkedők színességét bizonyítja, hogy a díjkiosztón közel 150 ajándék lett kiosztva. Többek között díjazták a konszern Top 20-at, a találkozó Top 20-at és a Volkswagen Top 20-at.
Keresték a legszebb felniket, a legszebb belteret és a legszebb tuningot.

A Kovács Turbó Autószerviz jóvoltából lehetőség volt autóklíma töltésre és ellenőrzésre

„Úgy gondolom, hogy a hihetetlen meleg ellenére egy elég jó rendezvény sikeredett. Rengetegen eljöttek, és a forróság ellenére sokan kitartottak az elejétől a végéig, a hosszú díjátadón is, és az esti szakadó esőben.
Nagyon jó közönség volt, és azt hiszem mindenki jól is tudta magát érezni.
Bízom a jövő évben, hogy akkor is tudjuk majd folytatni, és hogy további újításokat tudunk bevezetni. Mindig próbálunk valamiben fejlődni!”
– mesélte hírportálunknak Sári Rajmund szervező.

Az egész hétvégés kihangosításért Dj Major Petinek jár a köszönet, míg a szombat esti hangulatfelelős Newik volt
A szervező csapat ezúton is szeretné megköszönni, elsősorban Fertig József Kajlának a helyszín biztosítását és a sok segítségét.
Köszönik a segítőknek és a támogatóknak a munkáját és odaadásukat, hogy azzal is növelték a találkozó színvonalát!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (94 db kép)
MEGOSZTÁS