Motorkerékpárossal ütközött össze egy kamion Soltvadkerten, az 53-as főút Kossuth Lajos utcai szakaszán, a 37-es kilométerszelvénynél. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, a beavatkozást teljes útlezárás mellett végzik.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Helyszíni információink szerint a városközpont felé tartott egy szerb rendszámú kamion, amikor az előtte haladó traktor vészfékezett, majd irányjelzés nélkül balra kanyarodott. A kamionos még meg tudott állni, azonban a mögötte haladó osztrák rendszámú motorkerékpár szerb sofőrje későn reagált, és a szerelvény hátuljának csapódott. Hozzá mentőautó érkezett, az elsődleges adatok szerint váll sérüléssel szállították a kiskunhalasi korházba. A helyszínelés idejére a hatóságok a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. a baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS