2022. augusztus 5-én a kaskantyúi „Életet az éveknek” Nyugdíjas Klub hetedik alkalommal rendezte meg találkozóját. A helyi nyugdíjasok 15 órától várták a kedves vendégeket, akik Kiskőrösről, Bócsáról, Akasztóról, Csengődről, Orgoványról és Soltvadkertről érkeztek. A rendezvény alkalmával közel 120-an gyűltek össze a Rendezvényterületen tegnap délután. Az esemény fő szervezői ezúttal is Torgyik Józsefné és Krahulecz Jánosné, valamint családtagjaik voltak.
Hét településről érkeztek vendégek a találkozóra

A találkozót Torgyik Józsefné, a nyugdíjas klub vezetője és Újházi Zsolt József polgármester nyitották meg.

-Hirdetés-

„Végtelenül boldogok vagyunk, hogy elfogadták a meghívásunkat, illetve a helyi klub meghívását. Nagy öröm számunkra, amikor a környező települések tagjai is részt vesznek egy-egy ilyen önfeledt programunkon. Minden adott ahhoz, hogy Önök itt jól érezzék magukat. Tartalmas beszélgetéseket és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek ma estére” – hangzottak el Újházi Zsolt József polgármester gondolatai.

Torgyik Józsefné Ági néni és a kaskantyúi „Életet az éveknek” Nyugdíjas Klub énekkara  

Többek között Jancsovics Pálné humoros előadását, a bócsaiak énekkarát, a kaskantyúiak népdalait hallgathatták meg az érdeklődők, míg Duchai Józsefné katonadalokat énekelt a közönségnek, akit Polereczki Mihályné Jolika követett, aki egy májusi dalt dalolt el.

Rizibizi és sertésflekken volt a menü

A műsor után a vacsora következett, melyet a császártöltési Dönci Vendéglő munkatársai készíttetek el és szolgáltak fel a nyugdíjasoknak. Az asztalokra üdítő, szeszesital, pogácsa, savanyúság, rizibizi és sertésflekken is került.

Idén közel 160 tombolatárgyat sorsoltak ki a jelenlévők között, így majdnem mindenki nyereménnyel térhetett haza.

A tombola egy része

A zenéről és a jó hangulatról Balogh István bócsai zenész gondoskodott ezúttal is.

Még a vacsora előtt is többen táncra perdültek

A kaskantyúi nyugdíjas klub köszönetet mond mindenkinek: a szereplésért, a segítségért, a felajánlásokért, a zenéért.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (85 db kép)
MEGOSZTÁS