A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC csapata a nyári felkészülés hajrájához érkezett. Az együttes játékoskeretében változások voltak és a csapat túl van már több felkészülési találkozón is.

 

-Hirdetés-

A gárda legutóbb augusztus 7-én játszott edzőmérkőzést, amikor a kiskőrösiek hazai környezetben 4-4-es- (3-0) döntetlent játszottak a Borota SE gárdájával: Csermák (Agócs K.) – Tóth Á., Hajnal (Amin A.), Mihály, Andó (Szlovák D.), Dunai, Tóth M., Budai, Pintyi, Szedmák, Rácz D. A vendég borotai csapatról tudni kell, hogy a megyei II. osztályú bajnokságban szerepelnek és a tavalyi szezonban ezüstérmet szereztek úgy, hogy mindössze egy ponttal maradtak le az első helyről, a bajnok kunbajaiak mögött. A találkozót a kiskőrösiek irányították az első félidőben és Dunai Rudolf, Szedmák Roland, valamint Pintyi Roland góljaival 3-0-ra vezettek. A szünet után egy kicsit „az öltözőben maradt” a kiskőrösi csapat, az eladott labdák és a védekezésben elkövetett nagy hibák miatt a 47. (3-1) és a 49. percben (3-2) is gólokat szereztek a vendégek. Az 53. percben a középen kiugró Tóth Márk szerzett szép kiskőrösi gólt (4-2). A 63. percben újabb találatot értek el a vendégek, amelynél a hazaiak kapusa Csermák Dávid lábfejsérülést szenvedett. A hálóőrt le kellett cserélni és helytette a hátralévő időben kényszerűségből Rácz Dominik védte a hazai kaput. A találkozó lefújása előtt néhány perccel egy újabb védelmi hibát kihasználva tudott egyenlíteni a borotai csapat a 4-4-el zárult találkozón.

A kiskőrösieknél pályára lépett a nyáron Izsákról érkezett Tóth Márk és Budai Áron, valamint a kiskunhalasiaktól leigazolt Agócs Kristóf. A keretből a Kecskeméti TE NB III-as csapatához igazolt Barkóczi Adam, Ausztriában folytatja pályafutását Simon Dominik, Szabó Gergő pedig Portugáliában folytatja tanulmányait. A csapatból többen is hiányoztak most sérülések és egyéb okok miatt, így Agócs Zoltán edző nem számíthatott Vajda Brendon, Salami Eugene, Nagy Attila, Amin Ádám, Tóth Zoltán, Pszota Csongor és Pekker Roland játékára.

Agócs Zoltán
Agócs Zoltán – Kiskőrösi LC edzője:

-A csapat a nyári felkészülés során a tervezett munkát eddig elvégezte. Az edzőmérkőzéseink jól szolgálták a felkészülésünket, amelyek során döntetlent játszottunk a Jánoshalmával, a hartaiaktól 6-3-ra kikaptunk, a soltvadkertieket 3-1-re legyőztük. Ezen a héten pénteken egy villafényes, igen nagy iramú találkozót játszottunk Dunaföldváron és ez után kicsit fáradtan és tartalékosan léptünk pályára a borotaiak ellen. Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk és szép gólokat szerezve vezettünk három góllal. A második félidőben a heti nagy terhelés miatt már fáradtabban mozogtunk, sok eladott labdánk volt és elkerülhető gólokat kapva zártuk döntetlennel a találkozót. Úgy gondolom, hogy három héttel a szezonkezdet előtt még lehetünk fáradtak és frissnek, a legjobb formánkat mutatva majd az első bajnoki találkozónkon kell pályára lépnünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS