2022. augusztus 27-én, szombaton rendezik a Keceli Szüreti Napot, ahol kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvező műsorokkal készülnek a szervezők. A kulturális és hagyományőrző programokat követően a zenéé és a szórakozásé lesz a főszerep a szabadtéri színpadon.
Kapcsolódó cikk
A Napos(abb) Oldal zenekar koncertjén minden korosztály táncra perdülhet
A Napos(abb) Oldal zenekar koncertjén minden korosztály táncra perdülhet
2022 augusztus utolsó hétvégéjén, 27-én szombaton rendezik a Keceli Szüreti Napot, ahol számos kikapcsolódásra alkalmas programmal várják az érdeklődőket a...

A hat órakor kezdődő Napos(abb) Oldal koncertje megalapozza az est további jó hangulatát, amit Bebe fellépése követ nyolc órai kezdettel.

Bebe (Fotó:nlc.hu/Szabolcs Birton)

Abebe Dániel, művésznevén Bebe már gimnazistaként eldöntötte, hogy zenei pályára szeretne lépni. 1990-1995 között az Old Sound, 1995-1999 között a Murphy Band tagja volt. 1999 januárjában alakult Picasso Branch együttesben szerzett igazán hírnevet a zenében. Az együttes megalakulása Kozso nevéhez fűződik. Zenekart váltott és 2000-től 2014-ig a Back II Black zenekar tagja lett. Az új formáció debütáló kislemeze 2000 április közepén jelent meg “Úgy vártalak” címmel, ami nagy siker lett.
2014-ben elindította szólókarrierjét, saját dalokkal, egyedi hangzással és a megszokott hanggal pezsdíti fel a közönség hangulatát.
(Forrás: starity.hu)

-Hirdetés-

Majd este kilenc órától Deniz és Orsovai Reni hangja tölti be Kecel központját.

Rizner Dénes, művésznevén Deniz kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró. 2005 óta aktív énekes. 2014-ben Egyetlen című dala Fonogram-díjat nyert az “Év dala” kategóriában. 2016-ban a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve megjelent Halhatatlanok című dala, mely a magyar olimpikonok és paralimpikonok tiszteletére készült. Még ebben az évben “A nép hangja” albuma Fonogram-díjat nyert. 2016-ban a New Level Empire zenekarral készült közös daluk, a Valahol Magyarország legjátszottabb magyar nyelvű dala volt. 2017. január 20-án Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete BarcikArt díjban részesítette. 2018. december 3-án bejelentették, hogy a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal 2019-be bejutottak az Ide várnak vissza című dalukkal. 2020-ban 15 éves jubileumot ünnepelt.
A Nem érdekel című dal Orsovai Reni közreműködésével a rádiók egyik legjátszottabb magyar nyelvű dala volt abban az évben.

“Amióta az eszemet tudom a zene meghatározó szereplője az életemnek. A rap zenével 6 éves korom környékén találkoztam először, 14 éves korom óta írok dalszövegeket. A néhol kritikus, néhol ironikus, gyakran motivációs erővel bíró dalok a fiatal és idősebb korosztályban is egyfajta himnusszá váltak. Talán emiatt is ragasztotta rám a közönség és a műsorvezetők egy része a nép hangja jelzőt” – nyilatkozott Deniz a karrierjéről.

Tartalmas szövegeivel kortól és nemtől függetlenül éreznek együtt tízezrek, olyanok is akik eddig idegenkedtek ettől a műfajtól. Élőzenekarral és DJ-s formációban is járja az ország színpadait, minden nagy hazai fesztiválon zenélt már. Dalai több mint 29 millió kattintást tudnak maguk mögött az interneten.
(Forrás:koncertsziget.hu)

Deniz és Orsovai Reni (Foto: Rizner Dénes)

Orsovai Renáta Katalin székesfehérvári énekesnő, dalszerző, tanárnő. 6 évesen kezdett el ismerkedni a zenével. A rapper, dalszerző Deniz élő formáció­jának énekeseként számos koncerten fellépett. Vokalistaként dolgozott Heincz Gábor BIGA, a Blahalousiana és Rácz Gergő mellett is. Saját zenekara a Nene, melynek neve Renihez köthető. A Nene sokak számára A Dal 2018-as színpadán vált ismertté, ahol a Mese a királyról című dalt adták elő. 2020-ban a Későre jár című szerzeménnyel bejutottak a Top 4-be, a Rácz Gergővel előadott Mostantól pedig az év dala kategória nyertese lett.
(Forrás:koncertsziget.hu)

 Kiemelt kép: DENIZ Facebook-oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (1 db kép)
MEGOSZTÁS