A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Soltvadkerti TE gárdájánál a nyár során több változás is volt. Az együttesnél új edző vette át a csapat irányítását és több játékos elhagyta a csapatot, de újak is érkeztek.

A változásokról a szakosztály elnöke Schmidt Zsolt elmondta, hogy a kispadon Papp Róbert edzőt Molnár László váltotta, aki Kelebiáról jött és korábban Bácsalmáson volt utánpótlás edző.

-Hirdetés-

A labdarúgók közül Molnár Edvárd Akasztóra, László Dániel Jánoshalmára, Dulai Máté Kecelre igazolt, iskolai tanulmányai miatt pedig Fejes Vince időlegesen abbahagyta az aktív játékot.
Új játékosként érkezett a gárdához Plichta Dominik a Szegedi VSE-től, Farkas Béla Dunaújvárosból, Bánszki Dávid Akasztóról, Rácz Tamás Kiskunhalasról, Nna Nna Edouard Willy Kecelről, Kelemen Róbert Dunaföldvárról, az ifjúságiak közül pedig a felnőttekkel készül a nyártól Pál Máté.

A csapat a nyári felkészülését július 10-én kezdte el heti négy edzéssel, és barátságos találkozók lejátszásával. A felkészülési mérkőzéseken Kiskőrösön 3-1-re kaptak ki, Algyőn 5-4 arányú vereséget szenvedtek, a kiskunmajsaiakat pedig 3-0-ra győzték le. A szakosztályvezető megemlítette, hogy szeretnének a korábbi évek gyengébb szereplései után sikeresebbek lenni és az első hat között végezni.

Molnár László edző
A klub az őszi szezont a következő edzői gárdával kezdi el:

Molnár László – megyei I., Frank Gábor – megyei III., Tóth Árpád – U19, Ugrai Imre – U16, Papp Róbert – U13/U14, Bischoff Ádám – U9/U11, Újvári Gábor – U7.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS