A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE férfi kézilabda csapata készül a szeptemberben kezdődő új bajnoki szezonra. A küzdelemsorozat idén nyolc csapattan indul el és a soltvadkertiek szeretnének most is a dobogóért harcolni.

A csapatnál történt nyári változásokról a szakosztály elnöke Opauszki Péter elmondta, hogy az edző Nagy Máté közös megegyezéssel távozott a klubtól, és a nyári felkészülést Szabó Tamás irányításával kezdték el. Az új edző néhány évvel ezelőtt már a soltvadkerti és a kiskőrösi női csapatnál dolgozott edzőként, valamint aktív játékosként a Kiskőrösi KSK csapatában kézilabdázott.

Szabó Tamás (a képen jobbra zöld pólóban)
-Hirdetés-

A játékosok sem ismeretlenek a számára, hiszen a kiskőrösi csapatban is játszott korábban több soltvadkerti kézilabdázó. Az együttes játékoskeretét tekintve nem történt a nyár során sok változás, hiszen a tavalyi csapatból mindössze Földes Bertold távozott, valamint több éves kihagyás után újrakezdte a játékot és visszatért Reszl Árpád a gárdához.

A szakosztályvezető megemlítette, hogy évek óta ott vannak az élmezőnyben, de valami apró dolog mindig hiányzott ahhoz, hogy komolyabb eredményt érjenek el. Bizakodva várják az új szezont és reménykednek abban, hogy az új edző irányításával az érmes helyekért küzdhetnek majd.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS