2022. szeptember 2-4. között XXVIII. alkalommal szervezik meg a Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napokat. Az idei évi rendezvény alatti útzárak helyszínei, időpontjai a következők – tájékoztat Kiskőrös Város Önkormányzata. 
 
Augusztus 31-én este 19.00 órától – szeptember 5-én reggel 07.00 óráig a Petőfi téren a Szolgáltató Ház előtti parkolók és útszakasz kamionbeállás és a vidámpark kitelepülése miatt.
 
Szeptember 1-jén reggel 07.00 órától szeptember 5-én 12.00 óráig az Attila utca vége a vidámpark kitelepülése miatt. Az Attila utcai tömbházak a Petőfi tér felől megközelíthetőek.
 
Szeptember 1-jén este 19.00 órától szeptember 5-e reggel 07.00 óráig a Budapest Bank parkolóitól a Szarvas Fogadóig lévő útszakasz és parkolók kitelepülés miatt. A Tomori Pál utca zsákutcaként a Rákóczi utca felől megközelíthető.
 
Szeptember 2-án este 19 órától szeptember 4-én reggel 05.00 óráig a Szarvas Fogadótól az Árpád utca – Szent I. utca kereszteződéséig lévő parkolók és útszakasz, valamint a Masszív üzletház – szakrendelő – OTP előtti parkolók szeptember 4-én reggel 05.00 óráig a veterán autók bemutatója miatt lesz lezárva.
 
Szeptember 4-én a felvonulás idejére a Martini utca a Petőfi S. úttól az evangélikus templomig.
 
Szeptember 4-én reggel 06.00 órától a polgármesteri hivataltól a bíróság épületéig lévő parkolók. A felvonulás után a bíróság előtti
parkolóhelyekre nem lehet parkolni a tűzijáték végéig.
 
Szeptember 1-jén 20.00 órától a Pozsonyi utca parkolói a Petőfi tértől a polgármesteri hivatal parkolójának a bejáratáig.
 
Szeptember 2-án reggel 08.00 órától szeptember 5-én reggel 10.00 óráig a Pozsonyi utca a Petőfi tértől a polgármesteri hivatal parkolójának a bejáratáig.
 
Szeptember 2-án reggel 6.00 órától szeptember 4-én 22.00 óráig a Petőfi Sándor Művelődési Központ mögött a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és az emeletes ház által körülhatárolt parkolók a fellépők számára lesznek fenntartva.
 
 
Forrás: Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok Facebook oldal 
Kiemelt kép: illusztráció 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira