A XXVIII. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetségi Napok keretein belül megnyílt a Petőfi Sándor Művelődési Központban az “Egy csepp Kiskőrös” címmel megrendezett kiállítás, mely a helyi kiemelkedő alkotók műveit kívánja bemutatni és népszerűsíteni a művészetek iránt érdeklődők számára.

-Hirdetés-

A szeptember 2-án megnyitott kiállítás szeptember 22-ig tekinthető meg a művelődési központ nyitvatartási idejében.

A kiállított művek az emeleten találhatóak meg

Az alkotások többsége az Ágnes Galéria tulajdonát képezi. Lászlóné Takács Ágnes, a galéria tulajdonosa személyes, szívhez szóló hangnemben mutatta be az alkotókat nyitóbeszédében, melynek köszönhetően minden kiállítót kicsit megismerhettek az érdeklődők.

Lászlóné Takács Ágnes
A megadott időszakban Albert Éva iparművész, B. Zeikfalvy Anna grafikusművész, Köhler Péter grafikus, Kecskeméti István festő, ifj. Kunhegyesi Ferenc festőművész, Breczkó Péter tűzzománc készítő, továbbá Vince Dorka és Walter Borka fiatal művészek alkotásait tekinthetik meg a művelődési központ emeletén.
A kiállító művészek (b-j): ifj. Kunhegyesi Ferenc, B. Zeikfalvy Anna, Breczkó Péter, Walter Borka és Vincze Dorka 

Az ünnepélyes megnyitó alkalmával megvendégelték a látogatókat, valamint a Szürke Verebek Jazz Banda gondoskodott arról, hogy megfelelő hangulat legyen az alkotások nézegetése közben.

A kiállítás támogatók segítségével jöhetett létre, akik a következők: Domonyi László Kiskőrös város polgármestere és Kiskőrös Kultúrájáért Egyesület: Szedmák Tamás, Kiskőrös város Képviselő-testülete, Petőfi Sándor Művelődési Központ, Ágnes Galéria, Szentpéteri Borház.

Kapcsolódó cikk
A XXVIII. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok első délutánjának színes programjai
A XXVIII. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok első délutánjának színes programjai
A XXVIII. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok első délutánjának színes programjairól készült képes beszámolóját olvashatják cikkünkben. A “magyar szamuráj”...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS