Vonatnak ütközött egy személyautó az 53-as főút Soltvadkert és Pirtó között egy vasúti átjárójában, egy ember megsérült a balesetben.

A karambol azon a szakaszon történt, ahol a kínai vasút építése miatt már a felsővezetékeket elbontották, de a régi sínek még a helyükön vannak, és időszakosan  teherszállítás zajlik a vonalon. A vasúti átjárót már csak andráskereszt jelzi, már fénysorompó és félsorompó sincs, viszont ha vonat közlekedik, jelzőőrök biztosítják az átjárót.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A Mercedes Kiskunhalas felől haladt az 53-as főúton, amikor a Soltvadkert-Selymesi vasúti átjárónál figyelmen kívül hagyta a jelzőőr figyelmeztetését, és fékezés nélkül belecsapódott a vonatba, majd az ütközés után árokba sodródott. Az alaposan összeroncsolódott gépkocsiban egy ember utazott, ő ki tudott szállni a járműből, majd a kiérkező mentők helyszíni ellátás után a kiskunhalasi kórházba szállították. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a hatóságok a beavatkozás idejére. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS