Összeütközött két autó Kecel és Kiskőrös között. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, további hárman megsérültek.

Az elsődleges adatok szerint egy Honda személyautó előzésbe kezdett. A manővert azonban nem tudta befejezni mert szemből érkezett az Opel Corsa. Hogy elkerüljék az ütközést, mindkét sofőr elrántotta a kormányt, az árokban azonban frontálisan összeütköztek. Az Opelt vezető 34 éves kalocsai férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette. A mellette ülő 43 éves nő súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A Hondában két fiatalember utazott, őket is kórházba szállították a mentők. Az 5301-es út érintett szakaszát teljesen lezárták a rendőrök a helyszínelés ideje alatt, kerülni a környező utakon lehetett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgája.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS