A megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójában a Kiskőrös vendége az újonc Kunbaja volt. Mindkét gárda egy győzelemmel és egy vereséggel állt a találkozó előtt, így nehéz volt megtippelni ki is jöhet ki győztesként a mérkőzésből.

A kérdésre gyorsan megkapták a választ a hazai szurkolók, hiszen a Kiskőrös végig kézben tartva a találkozót magabiztos győzelmet aratott a Kunbaja ellen.

-Hirdetés-

Már a találkozó 5. percében előnybe kerülhettek volna a hazaiak. Pintyi jobb oldali szöglete után Dunai Rudolf lőtt közelről fölé. Pár perccel később azonban már gólnak örülhettek a hazai drukkerek. Szedmák jobb oldali beadása után Nagy Attila lőtte ki precízen a bal alsót 1-0. Az első játékrész közepén megduplázta előnyét a Kiskőrös. Nagy Attila precíz passzal ugratta ki Dunai Rudolfot, aki a kijövő vendég hálóőr felett higgadtan a kapuba helyezte a lasztit 2-0.

A második játékrész elején gyorsan lezárta a találkozót a hazai Kiskőrös. Gyakorlatilag a középkezdés után Tóth Márk szerzett labdát a tizenhatos vonalánál. Tóth egy kis labdavezetést követően végül a tizenhatos jobb sarkáról precízen lőtt a vendégkapuba 3-0. Nem sokra rá Pintyi szöglete után Pekker Roland lövése landolt a kunbajai kapuba 4-0. Nem sokkal Pekker a gólja után megkapta második sárga lapját a mérkőzésen, így Pekkert a játékvezető kiállította. Ezek után próbálkoztak a vendégek is, de igazán nagy ziccerig nem jutottak. A kiskőrösiek pedig szépen kontrollálták a mérkőzést. Az egész találkozón az időjárás is képviseltette magát, hiszen volt kisebb, illetve nagyobb zápor is. Ugyanez elmondható a szélről is, ami a második félidőben olyan erősen feltámadt, hogy felborította a hazai kispadot, illetve több szivárványt is megcsodálhattak a kilátogató nézők a mérkőzés alatt. Mindennek ellenére a nap is többször kisütött.

Összességében a Kiskőrös teljesen megérdemelt győzelmet aratott az újonc Kunbaja felett.

Volt oka a Kiskőrösnek az örömre a mérkőzés után

Kiskőrösi LC – Kunbajai SE 4-0

Kiskőrösi LC: Tóth Z. (Pszota), Vajda, Pintyi, Dunai (Andó), Nagy A., Tóth Á., Szedmák, Mihály (Karf), Hajnal, Tóth M. (Agócs), Pekker Vezetőedző: Agócs Zoltán

Kunbajai SE: Durdevac, Kujundzic, Balunovic, Zigic, Ikrás, Kokljevci, Sicar, Momcilov, Panic, Borenovic, Sojic Technikai vezető: Varga Zoltán

Agócs Zoltán vezetőedző Kiskőrösi LC: – Nagyon jól kezdtük az első félidőt. Hamar kétgólos előnyre tettünk szert, nem is érdemtelenül. Viszont az utolsó negyedórában úgy éreztem, hogy leült a csapat. Átvettük a vendég Kunbajaiak stílusát, tempóját. A második félidőt is nagyon jól kezdtük, hiszen gyorsan két gólt is szereztünk, amelyekkel be is biztosítottuk győzelmünket. A kiállítás azonban kissé megzavart bennünket, és attól kezdve a dominanciát el is vesztettük. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak. A kötelező győzelmet teljesítettük. Sajnos a kiállítás miatt nagyon nehéz dolgunk lesz jövő héten, Kiskunfélegyházán.

MEGOSZTÁS