A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. szeptember 21-én 8 óra 30 perc körül Pirtó belterületén, az 53-as számú főút 46-os kilométerénél egy kamionos elütött egy kerékpáros nőt. Az 57 éves asszony a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Helyszíni információk szerint a kamion a főútra akart kikanyarodni, ezért egy telephelyről kihajtva megállt az út szélén. A kerékpárját toló asszony meg akarta kerülni a kamiont, ami viszont pont akkor indult el, amikor a nő előtte volt és elgázolta. A helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét, az asszony a helyszínen meghalt.

Dabis Krisztina, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kérdésünkre elmondta, a balesetet az okozhatta, hogy a kamion sofőrje egy telephelyről kijövet, várta, hogy kikanyarodhasson a főútra, azonban nem vette észre, hogy időközben a jármű előtt egy kerékpárját toló nő igyekezett elhaladni. Amikor elindult a teherautó, a jármű alá szorult a bicikli és a nő is, amelyet csak később vett észre a sofőr. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt  érvényben, kerülni a környező utcákban lehetett.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS