A Bozsik Tornák sorozata Kiskőrösön az elmúlt hétvégén kezdődött el, amikor az U11-es korosztály csapatai szerepeltek, szeptember 24-én pedig az U7 és az U9-es csapatok vettek részt az eseményen. A tavalyi évhez hasonlóan az új szezonban is a Kiskőrösi LC látja el ennek a Bozsik Tornák rendezési feladatait körzet központként.

A kiskőrösi Városi Sporttelepen a Kiskőrösi LC részéről Somlyai Péter alelnök köszöntötte a megjelent gyermekeket, edzőket, sportvezetőket és a fiatalok hozzátartozóit. A tervek szerint az őszi szezonban Kiskőrösön 4 Bozsik Fesztivált, valamint 6 Bozsik Tornát rendeznek majd. Az együttesek Akasztóról, Soltról, Szalkszentmártonról két klub, Kunszentmiklósról, Izsákról, Bugacról, Hartáról, Kerekegyházáról, Soltvadkertről, és Kiskőrösről jöttek el az eseményre.

A Kiskőrösi LC U7-es csapata
-Hirdetés-

A klubok több csapatot is nevezhettek a tornára, így ezen a napon az U9-es korosztályban 8 pályán folytak a küzdelmek 16 gárda részvételével.

A Kiskőrösi LC U9-es csapata
Az U7-es korosztályban pedig 11 pályán voltak a mérkőzések 22 gárda részvételével.

Az U9-es korosztálynál 20×40 méteres pályán, kézilabda kapukkal voltak a küzdelmek, amely során a csapatok 7×10 percet játszottak.
Az U7-es korosztály 10×20 méteres pályán focizott 2×1 méteres kapukra, ahol funino játék (4 kiskapura játék) is szerepelt a programban.

A kiskőrösi fiatalok az U7-es korosztályban Pásztor Gyula, az U9-es korosztályban pedig Sinkó Dorián és Bárány Mihály edzők irányításával léptek pályára.

A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (89 db kép)
MEGOSZTÁS