Az aktuális versenyszezonban az U7-es és az az U9-es korosztályok számára az utolsó Bozsik tornát rendezték meg Kiskőrösön május 22-én. A Kiskőrösi LC szervezésében megrendezett eseményen a térség labdarúgó klubjainak utánpótlás csapatai szerepeltek.

A kiskőrösi Városi Sporttelepen a Kiskőrösi LC részéről Somlyai Péter alelnök köszöntötte a megjelent gyermekeket, edzőket, sportvezetőket és a fiatalok hozzátartozóit. Az együttesek Akasztóról, Bugacról, Kerekegyházáról, Szalkszentmártonról, Kunszentmiklósról, Soltról, Soltvadkertről, Hartáról, Dunapatajról, Izsákról és Kiskőrösről jöttek el az eseményre.

-Hirdetés-

Az alelnök elmondta, hogy a kiskőrösi fiatalok az U7-es korosztályban Pásztor Gyula, az U9-es korosztályban pedig Sinkó Dorián edzők irányításával léptek pályára. A két korosztályban ősszel és tavasszal is 4-4 tornát rendeztek, minden alkalommal nagy részvételi létszámmal.

Az akasztói U9-es csapat

A két korosztály tekintetében az előírások szerint az U9-nél a páratlan alkalmak esetében csak játék, a páratlanoknál funino (4 kiskapura játék), az U7-nél pedig játék, illetve funino elemek szerepelnek a feladatok végrehajtása során.
A Magyar Labdarúgó Szövetség által előírtak szerint kell minden alkalommal lebonyolítani a Bozsik tornákat, akik részéről mentorok ellenőrzik ezeket. A Kiskőrösi LC már több MLSZ ellenőrzésen is sikeresen átment, miközben a Bozsik tornákról szakmai beszámolót kell elkészíteniük mindent foglalkozást követő két napon belül.

Az U9-es korosztály nyolc pályán játszotta le mérkőzéseit, akiknél közel egy órányi tiszta játékidőt kellett biztosítani a labdarúgóknak.
Az U7-es korosztály számára 10 játékteret alakítottak ki a szervezők, akik a Magyar Labdarúgó Szövetség előírásai szerint a tiszta játékidő tekintetében 50 percet fociztak.

A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS