A NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata a bajnokság harmadik fordulójában hazai környezetben lépett pályára. Az együttes a találkozó előtt két győzelmet számláló, jó erőkből álló Hőgyészi SC gárdáját látta vendégül.

A kiskőrösi fiúk nem tudták a találkozót még szorossá sem tenni, így a hőgyésziek 38-20-ra (8-22) győztek: Petróczi-Kis – Barna, Polereczki 3, Harangozó 1, Laki 7, Dózsa 2, Gucsi 1. Csere: Káldi (k), Polyák (k), Turi, Barna, Megyeri, Bezsenyi 3, Geiger, Bogáromi 1, Kiss T., Ruskó 2.

-Hirdetés-

Szinte az első percektől kezdve igen sok hibával, szétesően játszott a kiskőrösi együttes. A hazaiakat támadásban sorozatos belemenések, kihagyott ziccerek, eladott labdák és technikai hibák jellemezték. A megszerzett labdákból több gólt is szereztek lerohanásból a hőgyésziek, így folyamatosan növelni tudták az előnyüket.

Petróczi-Kis Andrást (középen sárga mezben) bokasérülés miatt kellett lecserélni

A kiskőrösiek támadójátékáról mindent elmond, hogy a 13. percben Polereczki Pál találata után (5-8) a 27. percben tudott újabb gólt elérni a csapat, amikor már elúszni látszott a mérkőzés (6-19).

A második félidőben is a korábban látottakhoz hasonló volt a találkozó forgatókönyve, amikor előbb Ruskó Balázs szenvedett vállsérülést és nem tudta folytatni a játékot, majd a csapat kapusa, Petróczi-Kis András is kidőlt a sorból, miután egy védést követően bokasérülést szenvedett. Nehéz helyzetbe került a kiskőrösi csapat, a hőgyésziek pedig lendületesen kézilabdáztak, és a 49. percben már 20 gólos előnyre tettek szert (14-34). A hazaiaknak támadásban sem jött össze semmi, kihagyott helyzetek, kapufák és Laki Gergő, valamint Turi Attila révén két kihagyott büntető jellemezte a mérkőzés hajráját.

A kiskőrösi csapat óriási vereségbe szaladt bele ezen a napon, hiszen nem nagyon fordult még elő, hogy hazai pályán 18 góllal alulmaradjanak.

Laki Gergő – a képen jobbra
Laki Gergő – Kiskőrös KSK játékosa:

-A mérkőzés előtt a héten nem voltak jók az előjelek, mert a keretből heten nem edzettek betegség miatt, ami rányomta bélyegét a mai találkozóra. A játékosok megfázásra, lázra panaszkodtak, így nem volt megfelelő felkészülésünk a mérkőzésre. A nehézségek ellenére azt el kell mondanom, hogy nincs ekkora nagy gólarányú különbség a két csapat között. Már a mérkőzés elejét is igen rosszul kezdtük, rengeteg eladott labdánk volt támadásban, sok rontott kapura lövésünk, technikai hibánk. A védekezésünk sem működött, későn zártunk vissza és ellenfelünk több gólt is tudott szerezni lerohanásból. A kapusainknak sem tudtuk segíteni a munkáját, mert a vendégek végig ziccerekbe tudtak kerülni. Fontos megemlítenem, hogy a csapat minden játékosa mélyen a tudása alatt játszott rengeteg hibával. Ilyen teljesítmény után nem tudok mást mondani, minthogy ezt a mérkőzést gyorsan el kell felejteni és nagyon remélem, hogy a következő héten már mindenki tud edzésre jönni, dolgozunk tovább, fogadjuk a Csömör gárdáját hazai környezetben, akik ellen szeretnénk javítani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS