Frontálisan összeütközött két személygépkocsi Soltvadkerten, az 53-as főút belterületi szakaszán, a Dr. Gratzer István utcában. A balesetet okozó embercsempész az ütközés után több migránssal együtt elszaladt a helyszínről.

Egy szemtanú elmondta, a Toyota nagy sebességgel haladt, majd a körforgalomhoz érve nem lassított, hanem át akart hajtani Bócsa irányába. Az útpadka azonban megdobta a kocsit, ami átrepült a szemközti sávba és összeütközött az ott közlekedő személyautóval. A Toyotából a sofőr – vélhetően az embercsempész – és három-négy migráns kiugrott és elszaladtak. A rendőrök a helyszínen három migránst fogtak el, a többieket és az embercsempészt még keresik.
A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés alatt a körforgalomban egy forgalmat irányító rendőr felfigyelt egy lengyel rendszámú BMW-re és megállította. Mint kiderült, az autóban az embercsempészen kívül öt, magát szírnek való férfi utazott, őket azonnal elfogták. A helyszínelés miatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben.
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS