2022. szeptember 29-én Budapesten, a József Attila Színház kiállítótermében nyílt kiskőrösi elismert, neves művészek – Albert Éva, B. Zeikfalvy Anna, Breczkó Péter, Kecskeméti István, Köhler Péter, Kunhegyesi Ferenc, Vincze Dorka, valamint Walter Borka – válogatott alkotásaiból tárlat “Egy csepp Kiskőrös” elnevezéssel.
Domonyi László, Kiskőrös polgármestere:
– Nagy örömmel üdvözöltem a megjelenteket, külön köszöntöttem a kiállítás megálmodóját és kivitelezőjét Lászlóné Takács Ágnes Zsuzsanna művészettörténészt, az Ágnes Galéria tulajdonosát, és a programon trombitajátékával minket elbűvölő, ugyancsak kiskőrösi Boldoczki Gábor világhírű trombitaművészt, akinek hangszeres játékát zongorán kísérte Szabó Teréz zongoraművész.
Aki látta a már Kiskőrösön bemutatott alkotásokat, tudja, hogy Ágnes igen nagy átéléssel tud beszélni az alkotókról és műveikről. Most is ezt tette a megnyitón. Nemcsák Károly, a színház igazgatója is elismerően szólt a tárlatról. Szentpéteri Attila pedig bemutatta kiváló borait, amivel meg is vendégelte a megjelenteket. A program gördülékenységéről Supka Éva gondoskodott.
Szedmák Tamás alpolgármesterrel együtt – aki szintén részt vett a megnyitó ünnepségen – reméljük, a fővárosban is sokan megtekintik majd a kiállítást, látnak “Egy cseppet Kiskőrösből”, és kedvet kapnak ahhoz, hogy ellátogassanak városunkba, felfedezzék, megismerjék értékeinket.
Köszönöm Ágnesnek, hogy megszervezte művészeink bemutatkozását, a közreműködőknek pedig, hogy ismét megajándékoztak bennünket egy csodálatos élménnyel és Budapesten is öregbítették városunk jó hírnevét.
 
Kapcsolódó cikk
Egy csepp Kiskőrös – kiállítás nyílt Kiskőrös kiemelkedő alkotóinak műveiből
Egy csepp Kiskőrös – kiállítás nyílt Kiskőrös kiemelkedő alkotóinak műveiből
A XXVIII. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetségi Napok keretein belül megnyílt a Petőfi Sándor Művelődési Központban az “Egy csepp Kiskőrös”...
 
Forrás, képek: Domonyi László Facebook-oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira