Az NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata a bajnokság 4. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. A csapat szeretett volna javítani a hőgyésziekkel szemben egy héttel korábban elszenvedett 18 gólos vereség után.

Az együttes most a Csömör KSK gárdáját fogadta, akiktől 34-25-re (15-16) kaptak ki a kiskőrösiek: Petróczi-Kis 1 – Ruskó, Bezsenyi 2, Harangozó, Hunyadi 1, Laki 12, Barna 3. Csere: Polyák (k), Káldi (k), Kiss Tóth, Geiger, Patai, Bogáromi 1, Turi 2, Polereczki 3, Gucsi. A találkozó jó iramban kezdődött, felváltva estek a gólok és a kiskőrösiek 4-3-ra vezettek. A védekezésben és támadásban elkövetett hibákat kihasználva fordította meg az állást a csömöri csapat és a 16. percben négygólos előnyre tettek szert (9-13).

-Hirdetés-

Az első félidő végjátékában a kiskőrösiek visszajöttek a mérkőzésbe, mely játékrészt a kapus Petróczi-Kis András egészpályás gólja zárta (15-16). A szünet után góllal kezdtek a kiskőrösiek (16-16), ami után nagyon sok hiba jellemezte a csapat játékát. Az együttes támadásban sok technikai hibát követett el, sorozatban eladták a labdát vagy pontatlanul passzoltak és a helyzetkihasználás is hagyott kívánnivalót maga után. A 40. percben így a vendégek már 6 góllal is vezettek (17-23), ami után a kiskőrösiek sorozatban lőtték a gólokat lerohanásból és visszajöttek a mérkőzésbe 21-23-nál. A végjátékban nagyon sok hibát követett el támadásban és védekezésben is a hazai gárda, így a csömöriek a találkozót 9 góllal nyerték meg.

Petróczi-Kis András – Kiskőrösi KSK játékosa:

-Most jobban alakult a heti munka, mint a hőgyésziek elleni találkozót megelőzően, többen a betegségükből felépültek és nagyobb számban tudtunk lenni az edzéseken. A nagyarányú vereség után volt mit átbeszélnünk, mert nem arra és nem a mai teljesítményre vagyunk képesek. Úgy gondolom, hogy ennél a képességek tekintetében sokkal több van bennünk. Ma az első félidőben kevesebbet hibáztunk és ezért szorosabb eredménnyel zártuk ezt a játékrészt. A második játékrész hajrájában sok figyelmetlenség, koncentrációhiány jellemezte a játékunkat. Úgy mentünk bele az utolsó negyed órába, hogy kétgólos volt mindössze a hátrányunk, de utána szinte semmi sem működött abból, amit elterveztünk. Nagyon köszönöm a csapat nevében minden szurkolónknak, aki az elmúlt heti rossz teljesítményünk után is eljött támogatni bennünket a mai mérkőzésre és kitart mellettünk. Nagyon csalódott vagyok, de a sok eladott labdánkból szerzett gólokat az ellenfelünk, ami eldöntötte a mérkőzést. Remélem, hogy a betegségek utáni időszakot minél hamarabb át tudjuk vészelni és bízom abban, hogy a következő találkozókon már pontot vagy pontokat tudunk szerezni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
MEGOSZTÁS