A HC Kiskőrös szervezésében szeptember 14-től Korisuli foglalkozások vannak a Rajz Attila Jégcsarnokban. Az egyesület szerdán 17.00-18.00, pénteken pedig 18.00-19.00 óráig várja az érdeklődőket, hogy elsajátítsák a jégkorcsolyázás alapjait vagy továbbfejlesszék tudásukat.

A Korisuliról a klub részéről Kosóczky Tibor oktató elmondta, hogy a jég elkészülte után idén is elindult ez a programjuk, amelyet heti két alkalommal tartanak. A céljuk a foglalkozásokkal, hogy a közönséget eljuttassák egy olyan szintre, amikor már biztonsággal tudnak korcsolyázni. Megemlítette, hogy nem titkolt céljuk az is, hogy az itt ügyesen mozgó, korcsolyázó gyermekeket bevonják az egyesületi működésbe, az utánpótlás jégkorong csapataikba. A Korisuli elsősorban a gyermekek részére szól, de sokszor a szülők is elkísérik őket, akik szintén megtanulhatnak korcsolyázni a foglalkozások során. A programon a jeget felosztják kezdők, haladók és a kettő közötti átmenetet képező csoportokra, hogy mindenki a tudásának megfelelő oktatást kapjon.

-Hirdetés-

Az alkalmakon, amennyiben nincs korcsolyacipője az érdeklődőknek, akkor a közönségkorcsolya során alkalmazottakból lehet választani, és ezt biztosítja a klub a résztvevőknek. Arra mindig felhívják a figyelmét, hogy amennyiben van védőfelszerelésük – térvédő, könyökvédő, sisak –, akkor azt alkalmazzák, mert ezek sok sérüléstől megvédenek.

A Korisuli foglalkozásokon a szakmai munkát négy oktató biztosítja minden esetben a résztvevők létszámától függetlenül. Kosóczky Tibor, Elekes Levente, Erdei István és Rakonczai Mónika személyében, de amennyiben szükséges, akkor még Kosóczky Nikolett és Szekeres Károly is segít a munkában.

Tájékoztatásul elmondta, hogy a Korisulinál nincs állandó létszám a foglalkozások alkalmával, nem szükséges előzetes bejelentkezés, viszont a kezdés előtt negyed órával érkezzenek meg, hogy legyen idő az átöltözéshez a képzés pontos elkezdéséig.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS