2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

Kapcsolódó cikk
Nemes felajánlás: egy alapítványnak utalta át a közönségdíjával járó összeget dr. Dulai Ilona háziorvos
Nemes felajánlás: egy alapítványnak utalta át a közönségdíjával járó összeget dr. Dulai Ilona háziorvos
Korábban már beszámoltunk arról, hogy dr. Dulai Ilona kiskőrösi háziorvos lett a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj közönségszavazásának győztese Délkelet-Magyarországon. Tegnap...
A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.
-Hirdetés-

 

JELÖLÉS 

2022. szeptember 16. – 2022. november 16.

A jelölési időszak alatt bármely Magyarországon praktizáló orvost lehet jelölni a díjra.

A jelölés lehetséges formája:

A jelölés mellé, kérjük szíveskedjen csatolni egy rövid indoklást vagy személyes történetet, amiért orvosát szeretné jelölni a díjra.

 

Forrás: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu

MEGOSZTÁS
Írta: vira