A NB II-es férfi kézilabda bajnokságban szereplő Kiskőrösi KSK csapata október 29-én hazai környezetben lépett pályára. Az együttes a küzdelemsorozat 6. fordulójában a Mecseknádasd együttesét fogadta.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek a bajnokság alsó feléhez tartozó vendégekkel szemben szerették volna megszerezni az első győzelmüket ebben a szezonban. A Kiskőrösi KSK gárdája nagy küzdelemben nyert a mecseknádasdiak ellen 24-23-ra (9-10): Petróczi-Kis – Gucsi 3, Harangozó, Laki 9, Kiss, Ruskó, Dózsa 4. Csere: Káldi (k), Hunyadi, Bezsenyi 2, Barna 4, Wágner, Patai, Fang 1. A mérkőzés elejét a kiskőrösiek kezdték jobban és a 13. percben már négy találattal vezettek (6-2). A vendégek edzőjének időkérése után a mecseknádasdiak fokozatosan jöttek vissza a mérkőzésbe és a 18. percben kiegyenlítettek (6-6).

Az első félidő végére már két góllal is vezettek a vendégek (7-9, 8-10), de egy Laki Gergő találattal a kiskőrösiek szoros eredménnyel zárták ezt a játékrészt (9-10). A szünet után két gyors góllal kezdett a Mecseknádasd csapata (9-12) és innen fordította meg a mérkőzés állását a kiskőrösi gárda 13-12-re. A csapatok között 1-2 gólos különbség volt, mely során a 43. percben a hazaiak hálóőre egészpályás gólt dobott a kapusukat lehozó vendégeknek (16-15). Az utolsó egy percet 22-22-es állásról várták a csapatok, amikor a kiskőrösi Dózsa Tamás lőtt gólt (23-22), de szinte a középkezdés után erre válaszoltak a mecseknádasdiak (23-23). Ekkor még volt hátra egy támadásnyi idő, mely során a vége előtt néhány másodperccel Bezsenyi Ákos találata jelentette a kiskőrösiek 24-23 arányú győzelmét.

Harangozó Péter és Fang Krisztián

Meg kell említeni, hogy a hazai csapatban ezen a mérkőzésen mutatkozott be a fiatal Fang Krisztián is, aki az 57. percben szerzett találatával járult hozzá a sikerhez. Az igen izgalmas végjátékot hozó mérkőzés után a kiskőrösi csapat két legjobbjának járó egy üveg pezsgőt Petróczi-Kis Andrásnak és Laki Gergőnek adta át Harangozó Péter csapatvezető.

Petróczi-Kis András és Laki Gergő
Laki Gergő – Kiskőrös KSK játékosa:

-Végig nagyon szoros volt a mérkőzés és egyik csapat sem tudott sok góllal elhúzni a másiktól. A csapatmunka sikere ez a győzelem, hogy a végjátékban mi tudtuk a magunk javára fordítani a találkozót. Fontos megjegyeznem, hogy mindkét gárda rengeteg hibával játszott, amely során ezt a párharcot a mi javunkra talán az döntötte el, hogy egy emberként küzdöttünk és a közönségünk mellettünk állt. Nehéz időszakon vagyunk túl, mely után nagyon szerettük volna már megszerezni az első győzelmünket.

U20 III. osztályú bajnokság:
Kiskőrösi KSK-Mecseknádasd 29-24 (16-13)
Kiskőrösi KSK: Káldi (k), Fang 5, Patai B. 2, Majoros 1, Megyeri 7, Patai D. 10, Varga B., Sipiczki 4, Nagy A., Szakács.
Edző: Horváth András

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS