A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában a Kiskőrösi LC gárdája hazai környezetben lépett pályára. A kiskőrösiek az október 30-án lejátszott találkozó alkalmával a mérkőzés előtt az utolsó előtti helyen álló Harta SE gárdáját fogadták.

-Hirdetés-

A kiskőrösi csapat mélyen a tudása alatt játszva szenvedett 8-0 (0-3) arányú vereséget a hartaiaktól: Tóth Z. – Agócs K., Nagy A. (Andó), Hajnal, Mihály, Petrovics (Karf), Szedmák, Pekker, Pintyi, Tóth M., Salami. A hazaiak igen tartalékosan álltak fel a mérkőzésre, miután többen hiányoztak a kezdőből sérülés miatt. A kiskőrösiek helyzetét tovább nehezítette, hogy már az első félidőben sérülés miatt le kellett cserélni Petrovics Kevin-Pált, valamint Nagy Attilát is. A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, melyben egy nagy kiskőrösi egyéni hiba hozott komoly változást. A hazai középső védő Hajnal Gábor kísérte haza a labdát, miközben szerelték őt és az visszapasszolt labdából a hartaiak szerezték meg a vezetést (0-1).

Nem sokkal később egy szögletrúgást követően a hazai védők kísérete mellett szerzett újabb gólt a vendégcsapat (0-2), majd egy kontratámadás után tiszta helyzetből a kapust is kicselezve szerezték meg harmadik találatukat is a hartaiak (0-3). Az első félidő vége előtt néhány perccel a kiskőrösi Pekker Roland távoli lövése után a felső és az oldal lécet is eltalálva pattant ki a labda a hartai kapuból, így nem tudott visszajönni a mérkőzésbe a kiskőrösi együttes. A második félidőben teljesen szétesett a kiskőrösiek játéka és a hartaiak nagy védelmi hibák, valamint gyors kontratámadások során szerezték újabb góljaikat. A kiskőrösiek támadójátéka szinte veszélytelen volt a hartai kapura, miközben a vendégek a nyolcgólos győzelmük mellett még néhány nagy helyzetet is kihagytak. Ezen a napon osztálykülönbség volt a két gárda között és a hartaiak ilyen nagy arányban is megérdemelten nyertek, akiknek a góljait Sibalin-4, Varga M-2, Csehi és Fekete szerezték. A kiskőrösiek történelmi vereséget szenvedtek, hiszen korábban emberemlékezet óta nem kapott ki ilyen nagy arányban a csapat hazai környezetben.

Agócs Zoltán – Kiskőrösi LC edzője:

-Szégyenletes vereséget szenvedtünk ma hazai pályán, melyen a jánoshalmiak ellen mutatott hozzáállást produkáltuk a mérkőzésen. Ellenfelünk jó teljesítményt nyújtott, játszotta a focit, motiváltak voltak és ami szép ebben a játékban, azt ma bemutatták. Nagyon sajnálom, hogy mi a hartaiak jó teljesítményéhez asszisztáltunk és a látottak alapján teljesen megérdemelt a vendégek győzelme. Úgy gondolom, hogy ezek után mindenkinek el kell gondolkodnia azon, hogy van-e értelme ilyen formában a folytatásnak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS