Írta: vira

Az októberi képviselő-testületi ülés napirendi pontjai között döntöttek a Kunság-Média Nonprofit Kft.-nél bekövetkező személyi változásokról a városvezetők. Az önkormányzati tulajdonú céghez tartozik a Petőfi Sándor Művelődési Központ működtetése, a város kötelező közművelődési feladatainak ellátása, egyéb kulturális programok, valamint a város kiemelt rendezvényeinek szervezése. Továbbá a cég hatásköre a Kiskőrös TV, a Rádió97, a Kiskőrösi hírek, valamint a Tourinform iroda működtetése is. A személyi változásról dr. Turán Csaba jegyző adott tájékoztatást. 

-Hirdetés-

A Kunság-Média Nonprofit Kft. ügyvezetőjének 2022. november 01. napjától – 2023. december 31. napjáig tartó határozott időtartamra Kovács Enikőt szavazták meg a képviselők, aki feladatát munkaviszonyban látja el. 

Domonyi László polgármester az ülésen köszönetet mondott Katusné Dávid Edit korábbi ügyvezetőnek, hangsúlyozva, hogy továbbra is számít munkájára a Kunság-Média Nonprofit Kft.-nél. 

Kapcsolódó cikk
Korlátozó, takarékossági intézkedéseket vezet be Kiskőrös Város Önkormányzata
Korlátozó, takarékossági intézkedéseket vezet be Kiskőrös Város Önkormányzata
A tegnap délutáni képviselő-testületi ülés kezdetén Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára adott rövid tájékoztatást...

 

MEGOSZTÁS