Írta: vira

A futás mint az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb életmódsport, bárki számára elérhető és végezhető, mely nagyban hozzájárul a testi-lelki jólét fenntartásához. Ennek megfelelően a sportág népszerűsítése érdekében Fuss az egészségedért! címmel futóversenyt rendeznek 5 km, 10 km és 21 km-es távokon, 2022. november 12-én szombaton Kiskőrösön. 

-Hirdetés-

 

Az esemény helyszíne: Kiskőrös város főtere, Petőfi tér, a Petőfi Sándor Művelődési Központ előtti tér.

További rendezvényekért KATTINTS PROGRAMAJÁNLÓNK-ra!  

Programok:

09:45-10:45 Libafutam helyszíni regisztráció a Tourinform Iroda előtt, az árkád alatt. A versenyen bokachip-es időmérés lesz, melyet a regisztráció során kapnak meg a résztvevők.

10:45 Közös bemelegítés

11:00 Rajt! Libafutam futóverseny 5, 10 és 21 km-es távokon Akasztó irányában a kerékpárúton.

A versenyközpontnál elhelyezett monitoron, illetve QR kódos linken keresztül folyamatosan frissülnek az eredmények, melyek itt lesznek elérhetőek: https://www.raceresult.hu/hu/event/show/437

13:30-tól a 10 és 21 km-es távok eredményhirdetése, díjátadó a téren felállított színpadon. A legrövidebb táv (5 km) eredményhirdetése a befutást követően lesz.

Előzetes regisztráció november 10-ig a következő linken lehetséges: https://www.e-nevezes.hu/hu/esemeny/show/437

Akik előzetesen online regisztrálnak ajándékcsomagot kapnak, mely átvehető a helyszíni regisztrációnál.

FONTOS! A helyszíni regisztrációnál azoknak is meg kell jelenni, akik online regisztráltak, mivel a bokachipet és rajtszámot, valamint az ajándékcsomagot ott fogják megkapni.

A frissítő pontokon a szervezők (5 km, 10.5 km) vízzel, izotóniás itallal, almával várják a résztvevőket. A befutóban meleg tea, zsíroskenyér és ajándék is lesz. 

Útvonal:

A rajtot követően forduljanak jobbra Akasztó irányába a kerékpárút nyomvonalát követve. A verseny egyenesen a Dózsa György úton halad végig, nem kell befutni a Battyhány utcába. Egyenesen futnak ki a városból Akasztó felé a 2.5km, 5 km, 10.5 km-es fordítókig. 

A verseny végig a kerékpárút nyomvonalát követi, melyben részt venni kizárólag a KRESZ szabályainak betartásával lehet!

A futóversenyen való részvétel INGYENES!
Szeretettel várnak minden kedves sportolni vágyót!

 

Forrás, további részletek: https://koroskom.hu/korosszolg/palyazatok
Kiemelt kép: VIRA.HU archív fotó 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (1 db kép)
MEGOSZTÁS