A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben lépett pályára. A kiskőrösiek az november 5-én lejátszott találkozó alkalmával az Izsáki SSE gárdáját látták vendégül, akik ellen nagy gólarányú győzelmet arattak.

Kiskőrösi LC II. – Izsáki SSE 5-0 (2-0)

A Kiskőrösi LC II. csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Karf (Nagy Z.), Lengyel (Gmoser), Pecznyik (Rácz), Polyák, Sinkó (Ribánszki), id. Mokrockij, Dicsa, ifj. Mokrickij, Andó (Rózsavölgyi), Lengvári.

Az Izsáki SSE csapata

Izsáki SSE: Dávid – Panyik, Seregély, Tóth J. (Tóth A.), Farkas (Madzsó), Perjés (Jáger), Baráté, Prikidánovics, Németh Zs. (Tutó), Herczeg, Zeleni.

A találkozó egy hazai góllal kezdődött, miután az 1. percben egy kiskőrösi szögletet követően az izsáki Baráté Istvánról a saját kapujába pattant a labda (0-1). A 7. percben Sinkó Dorián növelte a kiskőrösiek előnyét, amikor egyedül vezethette kapura a labdát és magabiztosan értékesítette a helyzetet (0-2). Az első játékrészben szervezetten próbált védekezni az izsáki gárda, de a hazai kapura kevés veszélyes támadást tudtak vezetni. Szünet után próbáltak gólt szerezni az izsákiak, de a kiskőrösiek ellentámadásaiban rendre benne volt a gólveszély. A hazaiak játékába a csereként pályára lépők új lendületet adtak, és a kispadról beálló nagy Zoltán duplájával, valamint Gmoser István találatával nyertek a kiskőrösiek 5-0-ra.

Gmoser István – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-A keretünk sajnos minden mérkőzésen más, mert több sérültünk van és egyéb elfoglaltságok miatt is vannak rendszeresen hiányzók. Úgy gondolom, hogy a kezdőben pályára lépő idősebb Mokrickij Viktor és Pecznyik Gábor személye jó hatással volt a csapatra, akik tüzelték a társakat és nem csak a játékukkal, hanem sokszor szóban is irányították az együttes tagjait. Az látszott a mai mérkőzésen is, hogy egy jó eredmény eléréséhez szükségünk van az idősebb, rutinosabb játékosokra. Nagyon fontos volt számunkra ez a győzelem, hogy versenyben maradjunk a dobogós helyekért folyó küzdelemben.

Grécz Gábor (jobbra a képen)
Gréczi Gábor – Izsáki SSE technikai vezetője:

-A játék képe alapján talán kicsit túlzottan nagy gólaránnyal nyertek a kiskőrösiek, de teljesen megérdemelt a győzelmük. A hazaiaknál jól működött az idősebb, rutinosabb játékosok és a fiatalok kapcsolata a pályán. Határozottabbak voltak a saját kapujuk előtt, valamint a támadások befejezésénél is. Bíztam abban, hogy szoros mérkőzést tudunk játszani, de sajnos több gólt is kaptunk nagy egyéni hibákat követően, amelyek nem férnek bele egy ilyen mérkőzésbe.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS