Írta: vira
A Kiskőrösi Óvodák közül a Kőrisfa Óvoda Márton-napja kicsit eltért a többitől, hiszen a Kiskőrös város által szervezett Márton-naphoz csatlakoztak és a főtéren ünnepeltek.
Kapcsolódó cikk
Fergeteges „libagaliba” kerekedett a Libafutamon
Fergeteges „libagaliba” kerekedett a Libafutamon
2022. november 12-én, míg a felnőttek a „saját zsírjukat égették” a libapecsenyék helyett a város által megrendezett Libafutamon, addig a...

Albert Amina tagóvoda-vezető írása. 

-Hirdetés-

Rengeteg programmal készültünk a gyerekeknek és szülőknek a város segítségével. A Kőrisfa Óvoda egész nevelőtestületének szeretnénk megköszönni, hiszen a november 12-ét megelőző héten végig az előkészületeken dolgoztak. 450 darab lámpáshoz való alapanyagot készítettünk el. A Budavári Ildikó vezetésével megalakult és működő Futrinka Társulatunk a Kacor király című mesét adta elő, melyben óvónők és dajka nénik vettek részt.

A Kőrisfa Óvoda Futrinka Társulata

A Maci csoportosok libatánccal készültek a főtérre látogatóknak. A rendezvényen  megjelenő családok fogyaszthattak: teát, forralt bort, zsíros kenyeret és sültkolbászt is. A művelődési ház biztosította a lámpások elkészítésének helyszínét. Gyönyörű lámpás felvonulást sikerült létrehoznunk közösen. Elmondhatjuk, hogy jó hangulatban, vidáman tudtunk együtt eltölteni egy kitűnő estét. Ezúton is szeretnénk megköszönni a szülői segítséget, mind a szép számban megjelent résztvevőket, továbbá azoknak is, akik a teendőkből is kivették a részüket.

Szöveg: Kőrisfa Óvoda 

MEGOSZTÁS